Νέες φωτογραφίες από το μοιραίο παιχνίδι λούνα παρκ στη Χαλκιδική

Οι εικόνες προβλήθηκαν στην εκπομπή «Open Τώρα» και δείχνουν την κατάσταση του παιχνιδιού αμέσως μετά το μοιραίο.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν νέες φωτογραφίες από το μοιραίο παιχνίδι στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής που σκοτώθηκε ο 19χρονος, στις οποίες διακρίνεται να είναι σε άσχημη κατάσταση, ενώ λείπουν κομμάτια και άλλα έχουν σκουριάσει.

Επίσης, η εκπομπή του OPEN πρόβαλε σημεία από την κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν έλαβε άδεια λειτουργίας, αλλά θεώρησε πως το μηχάνημα ήταν ασφαλές.

«Οι μηχανές και γενικά η όλη συμπεριφορά του μηχανήματος ήταν άριστη παρόλο το τόσο μεγάλο βάρος ανά αμαξίδιο… Στη συνέχεια αφού διαπίστωσα ότι λειτουργεί σωστά, προχώρησα σε γενική συντήρηση αντικαθιστώντας τα ηλεκτρολογικά του μέρη, όπως καλώδια, φώτα, διακόπτες και ότι άλλο χρειαζόταν σε συνεργασία με ηλεκτρολόγο τέτοιων μηχανημάτων, εργασίες που έκανα με τη βοήθεια ανθρώπων που είναι ήδη συνταξιούχοι, αλλά πριν τη συνταξιοδότηση τους κατασκεύαζαν τέτοια μηχανήματα», φέρεται να είπε στις αρχές.

«Προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα στον δήμο Κασσάνδρας και αφού έγινε επιτόπιος έλεγχος από τις υπηρεσίες του Δήμου στις 22 Αυγούστου 2023 εκδόθηκε η άδεια λειτουργίας για το καλοκαίρι του 2023», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επιπλέον, φέρεται να τόνισε ότι «έκανα τις απαραίτητες ενέργειες και κάλεσα την εταιρεία πιστοποιήσεων να επανελέγξει το μηχάνημα αλλά λόγω του φόρτου εργασίας μου όρισε νέο ραντεβού για τα τέλη Αυγούστου. Για αυτό τον λόγο δεν εκδόθηκε άδεια, αφού η εταιρεία όπως προανέφερα μου έβαλε νέο ραντεβού περί τα τέλη Αυγούστου. Είχα όμως την εδραία πεποίθηση ότι τα μηχανήματα μου ήταν απόλυτα ασφαλή, θα πιστοποιούνταν και θα αδειοδοτούνταν. Άλλωστε είχε προηγηθεί έλεγχος του κ.Κωτή (ο οποίος μου χορήγησε σχετικές υπεύθυνες δηλώσεις από τις οποίες προέκυπτε η ασφαλής λειτουργία όλων των μηχανημάτων όπως και το επίδικο) και δέκα μήνες πριν είχε προηγηθεί ο έλεγχος του κ.Κωτή και του κ.Οσσανλή, οι οποίοι αμφότεροι είχαν κρίνει τα μηχανήματά μου ως ασφαλή. Επίσης, γνώριζα ότι η άδεια λειτουργίας θα εκδίδονταν περί τα τέλη Αυγούστου, διότι οι άδειες λειτουργίας των προηγούμενων ετών εκδίδονταν μετά τις 20 Αυγούστου κάθε έτους».

Δείτε τις φωτογραφίες στο βίντεο:




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Μελόνι: Το Ισραήλ έχει δικαίωμα να αμύνεται, αλλά με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο
7 Οκτωβρίου, 2024
Τζένιφερ Λόπεζ: Η μουσική έχει τη δύναμη να θεραπεύει
7 Οκτωβρίου, 2024
Στη φυλακή 31χρονος που διέρρευσε φωτογραφίες της πρώην του και την εκβίαζε ζητώντας 40.000 ευρώ
7 Οκτωβρίου, 2024
Εργατικό δυστύχημα στη Λάρισα: 25χρονη εγκλωβίστηκε σε πρέσα
7 Οκτωβρίου, 2024
Υπό έλεγχο η φωτιά σε κτίριο του Πειραιά – Μαύροι καπνοί «έπνιξαν» την πόλη
7 Οκτωβρίου, 2024
Τι λένε οι γονείς του 14χρονου που έπεσε από ταράτσα οικοδομής
7 Οκτωβρίου, 2024
Η Υεμένη εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο προς το κεντρικό Ισραήλ
7 Οκτωβρίου, 2024
Νέες φωτογραφίες από το μοιραίο παιχνίδι λούνα παρκ στη Χαλκιδική
7 Οκτωβρίου, 2024
Πεντάχρονα παιδιά έσπασαν τα δόντια 4χρονου με αυτισμό σε σχολείο
7 Οκτωβρίου, 2024
Σοκ! 13χρονη ξυλοκοπήθηκε μέχρι λιποθυμίας από ανήλικες
7 Οκτωβρίου, 2024