Σοκ! 13χρονη ξυλοκοπήθηκε μέχρι λιποθυμίας από ανήλικες

Οι τέσσερις ανήλικες, δύο 13χρονες και δύο 15χρονες, επικοινώνησαν με το θύμα μέσω social media και της έδωσαν ραντεβού σε παρεκκλήσι στην Ευκαρπία.

Μια 13χρονη ξυλοκοπήθηκε από μαθήτριες στην Ευκαρπία, για ασήμαντη αφορμή όπως περιγράφει η μητέρα του θύματος. Μετά τον ξυλοδαρμό του, το ανήλικο θύμα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, ενώ οι ανήλικες δράστριες, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε η μητέρα της 13χρονης, αναζητούνται.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, που μίλησε στο Live News, «ακόμα φαίνονται τα χτυπήματα. Το αυτί της έχει μαυρίλα μέσα, το κόκκαλο της είναι πρησμένο, το κεφάλι της πονάει. Αυτά τα κορίτσια, τις δύο τις ήξερε, που είναι της ηλικίας της, τις άλλες δύο τις είδε πρώτη φορά. Είναι ένα κυκλωματάκι και δεν ξέρω πού φτάνει».

«Το θέμα είναι ότι ξεκίνησε το ξύλο, το ξεκίνησε μια κοπέλα που είχανε προηγούμενα από πέρσι. Την χαστούκισε, την έριξε κάτω, την ακολούθησε μέχρι το σπίτι χτυπώντας την, και την απείλησε ότι την επόμενη φορά θα είναι χειρότερα κι εμείς πήγαμε στην αστυνομία και το καταθέσαμε.

Την έπιασε από τα μαλλιά, τη βάλανε να γονατίσει να ζητάει συγγνώμη και δεν ξέρω τι ακόμα. Της είπαν ότι για να φύγει «θα καπνίσεις». Ναι. Κάπνισε, και όταν ήθελε να φύγει, την έπιασε η… από τα μαλλιά, την έβαλε μέσα στο εκκλησάκι, τη χαστούκισε και εκείνη και της είπε ότι για να φύγεις θα πληρώσεις 5 ευρώ. Για το τσιγάρο.

Επειδή η κόρη μου μίλησε με κάποιον πρώην της κοπέλας, βρέθηκε στην ίδια παρέα και μίλησε, εκείνη η κοπέλα την έψαξε μέσω Instagram. Η δικιά μου η κόρη δεν ήθελε να αποδεχτεί το αίτημά της, μέχρι που μεσολάβησε μια άλλη απ’ τις δύο κοπέλες, που είναι από τη γειτονιά και της είπε ότι απλά θέλει να σου μιλήσει και δεν θέλει το κακό σου, δεν θέλει κάτι».




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Μελόνι: Το Ισραήλ έχει δικαίωμα να αμύνεται, αλλά με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο
7 Οκτωβρίου, 2024
Τζένιφερ Λόπεζ: Η μουσική έχει τη δύναμη να θεραπεύει
7 Οκτωβρίου, 2024
Στη φυλακή 31χρονος που διέρρευσε φωτογραφίες της πρώην του και την εκβίαζε ζητώντας 40.000 ευρώ
7 Οκτωβρίου, 2024
Εργατικό δυστύχημα στη Λάρισα: 25χρονη εγκλωβίστηκε σε πρέσα
7 Οκτωβρίου, 2024
Υπό έλεγχο η φωτιά σε κτίριο του Πειραιά – Μαύροι καπνοί «έπνιξαν» την πόλη
7 Οκτωβρίου, 2024
Τι λένε οι γονείς του 14χρονου που έπεσε από ταράτσα οικοδομής
7 Οκτωβρίου, 2024
Η Υεμένη εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο προς το κεντρικό Ισραήλ
7 Οκτωβρίου, 2024
Νέες φωτογραφίες από το μοιραίο παιχνίδι λούνα παρκ στη Χαλκιδική
7 Οκτωβρίου, 2024
Πεντάχρονα παιδιά έσπασαν τα δόντια 4χρονου με αυτισμό σε σχολείο
7 Οκτωβρίου, 2024
Σοκ! 13χρονη ξυλοκοπήθηκε μέχρι λιποθυμίας από ανήλικες
7 Οκτωβρίου, 2024