Νίκος Ανδρουλάκης: Είμαι θετικός για ντιμπέιτ

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ έδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Ένα μεγάλο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, μου πιστώνει ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε» ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης μια ημέρα μετά την επικράτησή του στον α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

«Δεσμεύομαι αν με τιμήσουν και την επόμενη Κυριακή, θα κάνω όλες τις απαραίτητες αλλαγές, όλες τις απαραίτητες διορθώσεις για να ανταποκριθεί το ΠΑΣΟΚ στις νέες προσδοκίες που έχουν οι πολίτες απ’ αυτό» ανέφερε μιλώντας στο MEGA και το LIVE News, ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ακόμα πως το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο από τα μεγάλα κόμματα που έχει ανοδική πορεία και δήλωσε: «Μπορούμε να την επιταχύνουμε; Μπορούμε, αλλά πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι, χωρίς λαϊκισμούς. Στην Αθήνα στις λαϊκές συνοικίες με τίμησαν να είμαι πρώτος. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και στο Λεκανοπέδιο, το μεγάλο στοίχημα είναι στις εκλογές. Αν καταφέρουμε αυτό το στόχο, τα πράγματα θα πάρουν καλύτερη πορεία».

Ερωτώμενος σχετικά με το ντιμπέιτ το οποίο ζητά η πλευρά του Χάρη Δούκα, σημείωσε: «Είμαι θετικός για ντιμπέιτ. Η αρμόδια επιτροπή θα καλέσει τους εκπροσώπους για να συζητήσουμε το format. Είμαι θετικός, ελπίζω να βρούμε format για να γίνει με πολιτικό πολιτισμό. Θα το συζητήσουμε αύριο».

Όσο για το τι πρέπει να αλλάξει στο ΠΑΣΟΚ,ανέφερε: «Πρέπει να βρούμε ένα βηματισμό, επικοινωνιακό καλύτερο, γιατί έχουμε κάνει δουλειά προγραμματικά. Μεγάλα κοινωνικά θέματα που έχουν φορτώσει στην πλάτη της ελληνικής κοινωνίας, το κόστος ζωής, πρέπει να τα επικοινωνήσουμε καλύτερα. Ακόμα και στα αστικά κέντρα, δεν γνώριζαν ότι έχουμε το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Χρειαζόμαστε πιο ριζοσπαστική επικοινωνιακή πολιτική. Δεύτερος τομέας είναι η δομή του κόμματος. Πρέπει να κάνουμε και άλλα βήματα. Πιστεύω ότι τα θέματα που αφορούν τους εργαζομένους να τα αναδείξουμε περισσότερο και με οργανωτικούς όρους.

Οργανωτικά το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 2,5 χρόνια έκανε βήματα. Αντιμετώπισα πέντε εθνικές εκστρατείες. Όταν σε 2,5 χρόνια πρέπει να πετύχεις τόσο μεγάλους στόχους, δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Τώρα που έχουμε χρόνο μπορούμε να τα βελτιώσουμε. Υπάρχει μια μεγάλη απόφαση του ΠΑΣΟΚ που την πήρα μόνος μου;

Αν επαναβεβαιωθεί η εμπιστοσύνη τους όλα θα πάρουν το σωστό δρόμο. Είναι θέμα ανάγκης».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τι λένε οι γονείς του 14χρονου που έπεσε από ταράτσα οικοδομής
7 Οκτωβρίου, 2024
Η Υεμένη εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο προς το κεντρικό Ισραήλ
7 Οκτωβρίου, 2024
Νέες φωτογραφίες από το μοιραίο παιχνίδι λούνα παρκ στη Χαλκιδική
7 Οκτωβρίου, 2024
Πεντάχρονα παιδιά έσπασαν τα δόντια 4χρονου με αυτισμό σε σχολείο
7 Οκτωβρίου, 2024
Σοκ! 13χρονη ξυλοκοπήθηκε μέχρι λιποθυμίας από ανήλικες
7 Οκτωβρίου, 2024
Πέθανε ο Γιώργος Χανδόλιας
7 Οκτωβρίου, 2024
Νέα μαρτυρία για τη Φαίη που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου ενώ ήταν έγκυος
7 Οκτωβρίου, 2024
Πατέρας Ιωνά: «Είμαι σίγουρος πως εκεί που είναι, έχει συγχωρέσει τους δολοφόνους του»
7 Οκτωβρίου, 2024
Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας του SPD
7 Οκτωβρίου, 2024
Γκουτέρες: Ήρθε η ώρα για την απελευθέρωση των ομήρων και να σωπάσουν τα όπλα
7 Οκτωβρίου, 2024