Μυστήριο ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ – Τα πρώτα στοιχεία για το τραγικό τέλος του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού

Συγκλονίζει ο θάνατος του 31χρονου ποδοσφαιριστή, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε χθες το βράδυ νεκρός στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στις 09:00 το πρωί σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου του 31χρονου Μπάλντοκ.

Στο σπίτι του κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της Αστυνομίας και αμέσως μετά ιατροδικαστής. Ανάστατοι είναι και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Μπάλντοκ η οποία βρισκόταν στην Αγγλία, τον αναζητούσε πολλές ώρες χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της βίλας που μένει ο 31χρονος άσος, ζητώντας του να πάει στο σημείο και να δει τι συμβαίνει. Εκείνος βρήκε τον διεθνή ποδοσφαιριστή δίχως τις αισθήσεις του στον βυθό της πισίνας.

Στις 22:29 κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι στις 22:38 με τον γιατρό της κινητής μονάδας να πιστοποιεί το θάνατό του.

«Χρειάστηκε να βουτήξει αστυνομικός που έφτασε για να τον βγάλει από τον βυθό. Ήταν με το μαγιό του και πληροφορίες θέλουν να έχει βρεθεί κοντά του ένα μπουκάλι που μέχρι τη μέση είχε βότκα», αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι δεν βρέθηκαν εμφανή τραύματα στο σώμα του 31χρονου. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό, εξετάζοντας κάμερες ασφαλείας και λαμβάνοντας καταθέσεις γειτόνων.

Ο ποδοσφαιριστής είχε περάσει σχεδόν όλη του την καριέρα στην Αγγλία, παίζοντας σε γνωστές ομάδες, ενώ φέτος το καλοκαίρι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Δούκας: «Το ντιμπέιτ δεν θα γίνει, γιατί δεν ήθελε ο Ανδρουλάκης – Πιστεύω βαθιά στην ανατροπή»
10 Οκτωβρίου, 2024
Ηράκλειο: Ανήλικος παρέσυρε 12χρονη με φορτηγάκι μετά από επικίνδυνους ελιγμούς
10 Οκτωβρίου, 2024
Τέσσερα 10χρονα τραυμάτισαν στο κεφάλι συμμαθήτριά τους σε σχολείο στη Νίκαια
10 Οκτωβρίου, 2024
Τυφώνας «Μίλτον»: Οι αξιωματούχοι υγείας της Φλόριντα προειδοποιούν για σαρκοφάγο βακτήριο
10 Οκτωβρίου, 2024
Με θυελλώδεις ανέμους και πλημμύρες χτύπησε τη Φλόριντα ο «Μίλτον» – Δυο νεκροί και εικόνες αποκάλυψης, ώρες αγωνίας περιγράφουν ομογενείς
10 Οκτωβρίου, 2024
United Group: Επιτυχή αναχρηματοδότηση ομολογιών υψηλής εξασφάλισης λήξης 2026
10 Οκτωβρίου, 2024
Καταδικάστηκε από το εφετείο για τον βιασμό 14χρονης ο δολοφόνος της 11χρονης από τη Μυρτιά
10 Οκτωβρίου, 2024
Μεταξουργείο: Παράσυρση άνδρα από αμαξοστοιχία
10 Οκτωβρίου, 2024
Το Βραβείο Φιλίας της Κίνας στον τ. Πρύτανη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κ. Γουλιάμο
10 Οκτωβρίου, 2024
Τυφώνας Μίλτον: Εικόνες από την καταστροφή και το χάος που προκάλεσε στο πέρασμά του
10 Οκτωβρίου, 2024