Πέθανε σε ηλικία 38 ετών ο γνωστός DJ, Jack Revill

Ο Σκωτσέζος θρύλος DJ Jackmaster, με πραγματικό όνομα Jack Revill, πέθανε σε ηλικία 38 ετών.

Σκωτσέζος DJ και παραγωγός Jack Revill, ευρύτερα γνωστός ως Jackmaster, πέθανε σε ηλικία 38 ετών μετά από τραυματισμό στο κεφάλι, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά του με μια συγκλονιστική ανακοίνωση.

O μουσικός παραγωγός έφυγε δυστυχώς από τη ζωή στην Ίμπιζα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου μετά από «επιπλοκές που προέκυψαν από τυχαίο τραυματισμό στο κεφάλι». Η οικογένειά του επιβεβαίωσε την είδηση με μια συγκινητική δήλωση.

«Jack Revill, γνωστός σε πολλούς ως Jackmaster. Ο Jack βρήκε τραγικό θάνατο στην Ίμπιζα το πρωί της 12ης Οκτωβρίου, μετά από επιπλοκές που προέκυψαν από τυχαίο τραυματισμό στο κεφάλι. Η οικογένειά του – η Κέιτ, ο Σον και ο Τζόνι – είναι εντελώς συντετριμμένη. Ενώ είναι βαθιά συγκινημένοι από τη συντριπτική υποστήριξη από φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές, η οικογένεια ζητά ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής, καθώς διαχειρίζονται το τεράστιο πένθος αυτής της καταστροφικής απώλειας», ανέφερε η ανακοίνωση.

Με καταγωγή από τη Γλασκώβη, ο Jack άφησε το στίγμα στο εμβληματικό δισκοπωλείο Rubadub πριν συνιδρύσει την επιδραστική δισκογραφική εταιρεία Numbers. Το τελευταίο του banger «Nitro», με τη συμμετοχή του Kid Enigma, κυκλοφόρησε πρόσφατα, με τον Jack να λέει στο περιοδικό Electronic Groove: «Ο Τζακ είναι ένας από τους καλύτερους μουσικούς του κόσμου. Ήταν για να νιώθεις ανεβασμένος και εμπνευσμένος στο κλαμπ. Δυστυχώς, αυτές οι στιγμές είναι σπάνιες πλέον. Φταίνε τα τηλέφωνα και οι άνθρωποι που δεν χορεύουν, νομίζω».

Στον απόηχο της τραγικής είδησης, το δίδυμο Disclosure προχώρησε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τον τιμήσει, γράφοντας: «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε αυτό. Σε ευχαριστούμε για όλες τις εκπληκτικές αναμνήσεις και την έμπνευση Jack. Αυτό είναι απλά απαίσιο».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ξανά πρόεδρος ο Νίκος Ανδρουλάκης
13 Οκτωβρίου, 2024
Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: «Έσπασε» τη σιωπή του ο κρεοπώλης
13 Οκτωβρίου, 2024
Η Χεζμπολάχ ισχυρίζεται ότι εκτόξευσε ρουκέτες εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών
13 Οκτωβρίου, 2024
Τρίτος κυανόκρανος του ΟΗΕ τραυματίστηκε από ισραηλινά πυρά
13 Οκτωβρίου, 2024
Νίκος Βουδούρης: Φθινοπωρινά κρυολογήματα και πώς τα αντιμετωπίζουμε
13 Οκτωβρίου, 2024
Σοκ! Σκότωσε, διαμέλισε και μαγείρεψε τη μητέρα της
13 Οκτωβρίου, 2024
Επανέρχεται ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας
13 Οκτωβρίου, 2024
Γιώργος Παπανδρέου: Κάνουμε το Κίνημά μας ξανά ισχυρό
13 Οκτωβρίου, 2024
Πέθανε σε ηλικία 38 ετών ο γνωστός DJ, Jack Revill
13 Οκτωβρίου, 2024
Ένοπλες Δυνάμεις: Πέθανε ο Υποπτέραρχος Θανάσης Μακρής
13 Οκτωβρίου, 2024