Νέο λουκέτο σε λούνα παρκ

Λουκέτο σε λούνα παρκ της εμποροπανήγυρης στα Γρεβενά που λειτουργούσε με άδεια του τοπικού δήμου έβαλαν οι Αρχές.

Στον φάκελο της αδειοδότησης περιλαμβάνεται έγγραφο πιστοποίησης των παιχνιδιών του από την εταιρεία της οποίας η δραστηριότητα είχε ανασταλεί και τελικά η άδεια της ανακλήθηκε ως φορέα πιστοποίησης, λόγω της εμπλοκής της στην υπόθεση του θανάτου του 19χρονου στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου Χαλκιδικής.

Όπως επεσήμανε το πρωί της Δευτέρας 14/10 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» το λούνα παρκ έκλεισε καθώς ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε στο Πευκοχώρι ήταν αυτός που ενημέρωσε τις Αρχές και κατήγγειλε την παράνομη πιστοποίηση της εγκατάστασης. Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και τελικά ο δήμος έλαβε την απόφαση ανάκλησης.

«Ο δήμος δεν είδε, δεν άκουσε»

«Οι πιστοποιήσεις που προσκομίστηκαν στον δήμο για τα συγκεκριμένα μηχανήματα που λειτουργήσαν εκεί, έτσι όπως διαπιστώνεται, είχαν σχέση με την εταιρεία στη οποία ανακλήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου η αδειοδότηση», επεσήμανε στο MEGA ο Γιώργος Καμπαϊλής, πατέρας του 19χρονου Γιάννη.

«Ο δήμος όμως δεν είδε, δεν άκουσε και προχώρησε στην αδειοδότηση. Το υπουργείο έχει κοινοποιήσει έγγραφο για την ανάκληση σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ο δήμος είναι η εποπτεύουσα αρχή του νόμου» συμπλήρωσε.

«Το θέμα είναι ότι καθημερινά διαπιστώνω και ακούω ιδιοκτήτες αυτών των επιχειρήσεων, καταλαβαίνετε ότι έχει δημιουργηθεί πολύ μεγάλο θέμα. Το ζητούμενο είναι ότι θα πρέπει να μπει μια τάξη» τόνισε ο Γιώργος Καμπαϊλής.

«Κινήθηκαν άμεσα από την Αστυνομία, ενημέρωσαν τον εισαγγελέα και ο εισαγγελέας έδωσε εντολή σφράγισης. Όλοι ήξεραν πλην από τον δήμο» επεσήμανε αναφερόμενος στο λούνα παρκ των Γρεβενών.

Σημειώνεται πως στην υπόθεση του θανάτου του 19χρονου στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, αναμένεται να υπάρξουν δικαστικές εξελίξεις καθώς σήμερα θα αναβαθμιστούν και για άλλα πρόσωπα οι κατηγορίες.

«Το ζητούμενο είναι να λύσουμε πρώτα το θέμα για τον χαμό του Γιάννη. Ο δήμος και ο κάθε δήμος έχει την ευθύνη, όμως θα πρέπει να σταματήσει όλο αυτό δεν ξέρω, δεν άκουσα, δεν είδα» σημείωσε κλείνοντας ο πατέρας του 19χρονου.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Φρίκη: 28χρονος βίασε και άφησε έγκυο μια 10χρονη
14 Οκτωβρίου, 2024
Χειροπέδες σε πορτιέρη για διακίνηση ναρκωτικών στην Πάτρα
14 Οκτωβρίου, 2024
«Γέφυρα» για 5χρονη από την Κέρκυρα στα Ιωάννινα
14 Οκτωβρίου, 2024
Τροχαίο με εγκλωβισμό στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου
14 Οκτωβρίου, 2024
Γεροβασίλη: Φυσικά θα γίνει συνέδριο
14 Οκτωβρίου, 2024
Σταϊκούρας: 35 νέα λεωφορεία εντάχθηκαν σήμερα στα δρομολόγια της Αττικής
14 Οκτωβρίου, 2024
Τραγωδία: 37χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
14 Οκτωβρίου, 2024
Κασσελάκης: Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας
14 Οκτωβρίου, 2024
Δύο χρόνια από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη
14 Οκτωβρίου, 2024
Φρίκη στη Λέσβο: 14χρονη κατήγγειλε βιασμό από δύο άτομα
14 Οκτωβρίου, 2024