ΣΥΡΙΖΑ: «Δέκα με τόνο» παίρνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην πολιτική τοξικότητα και τη διαστρέβλωση

Για «διαστρέβλωση της πραγματικότητας» κατηγορεί τον Παύλο Μαρινάκη ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Σε ανακοίνωση του με τίτλο «δέκα με τόνο παίρνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην πολιτική τοξικότητα και τη διαστρέβλωση», ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει πως «φαίνεται ότι τα δύο εξάμηνα που έχασε στη σχολή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης, για τα οποία όπως φαίνεται καταλογίζει ευθύνες στη ‘δημοκρατικότητα κάποιων ανθρώπων’ που αναγκαστικά γνώρισε την ύπαρξή τους στα φοιτητικά του χρόνια, δεν κατάφεραν τελικά να του ανακόψουν την πορεία προς μια μεγάλη καριέρα στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και στον πολιτικό αμοραλισμό». «Και μαντεύουμε», προσθέτει, «ότι θα εντρυφήσει ακόμη περισσότερο στη μελέτη του εσωτερικού των άλλων κομμάτων και της αριστεράς, όσο δεν θέλει να βρεθεί αντιμέτωπος με όσα υποδεικνύει η πολιτική κριτική αντιπολιτευόμενων αλλά, τελευταία, και συμπολιτευόμενων βουλευτών».

Αναφέρει ότι «το βλέπουμε όταν χαρακτηρίζει την ακρίβεια εισαγόμενη αλλά επίμονη, κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει ότι η επιμονή της ακρίβειας είναι καθαρά εγχώριο έργο, αποκλειστικό αποτέλεσμα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη». «Του συστήνουμε πάντως, καθώς επικαλείται ποσοστά μειώσεων των τιμών στα τρόφιμα, να μη ρωτήσει σχετικά τους καταναλωτές, γιατί μπορεί να μη χαρεί με τις απαντήσεις τους», σχολιάζει.

Επίσης τον κατηγορεί «για τις υπερφίαλες, αυθαίρετες, αλλά και επικίνδυνες δηλώσεις του για ‘σημαντική επιτυχία’ της Ελλάδας στο μεταναστευτικό, και μάλιστα μία ημέρα που καταγράφονται νεκροί στην Κω και αγνοούμενοι στη Γαύδο», ενώ του «θυμίζει» ότι «η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή τραγωδία στη θάλασσα με θύματα μετανάστες έγινε στην Πύλο επί διακυβέρνησης ΝΔ».

«Ας μην χαίρεται, επίσης για τη συμβολή της κυβέρνησής του στο νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης, καθώς απέτυχε να εξασφαλίσει πραγματική αλληλεγγύη και προστασία των χωρών πρώτης υποδοχής», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Μειώσεις τιμών στο ράφι: Ποια προϊόντα μπαίνουν στη λίστα – Ελάχιστη έκπτωση 5%, ανανέωση καταλόγου ανά δύο εβδομάδες
16 Οκτωβρίου, 2024
Ην. Βασίλειο, Αλγερία και Γαλλία ζητούν επείγουσα σύγκληση του ΣΑ του ΟΗΕ για την ανθρωπιστική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας
16 Οκτωβρίου, 2024
Τουρκία: Ζημιές σε κτήρια και τέσσερις τραυματίες ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την σεισμική δόνηση των 5,9 βαθμών
16 Οκτωβρίου, 2024
Πηγές ΓΕΣ σχετικά τη λίμνη Γκιστόβα: Από τις αρχές του Ιουνίου οι απαραίτητες ενέργειες προς την Google – Επήλθε διόρθωση του χάρτη
16 Οκτωβρίου, 2024
Φυλακές Δομοκού: Νεκρός στο κελί του βρέθηκε 28χρονος βαρυποινίτης
16 Οκτωβρίου, 2024
«Χτύπημα» Σαμαρά και νέες αιχμές στην κυβέρνηση από την Κύπρο
16 Οκτωβρίου, 2024
Οι σοκαριστικοί διάλογοι των μελών των κυκλώματος των εφοριακών – Στη φυλακή ο «εγκέφαλος»
16 Οκτωβρίου, 2024
Ισραήλ: Σειρήνες ήχησαν στο νότιο τμήμα – Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο συγκάλεσε ο Νετανιάχου
16 Οκτωβρίου, 2024
Απίστευτες εικόνες στον Νέο Κόσμο – Πιάστηκαν στα χέρια ανήλικοι και οι γονείς τους
16 Οκτωβρίου, 2024
Αντικρουόμενες οι προβλέψεις για την τελική τιμή του ελαιόλαδου – Πόσο πωλείται το κιλό στις μεσογειακές χώρες
16 Οκτωβρίου, 2024