«Καλύτερα να πέθαινα εγώ», λέει ο 84χρονος που χτύπησε θανάσιμα με το αγροτικό τον 47χρονο χειρουργό στη Λαμία

Στον απόλυτο θρήνο έχει βυθιστεί η Λαμία μετά το τροχαίο δυστύχημα που έγινε χθες το πρωί (17.10.2024), με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ο 47χρονος μοτοσικλετιστής, χειρούργος και πατέρας 4 παιδιών.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε όταν ο 47χρονος επέστρεφε στο σπίτι του μετά από εφημερία που είχε στο νοσοκομείο της Λαμίας. Ενώ οδηγούσε, ένα αγροτικό με οδηγό έναν ηλικιωμένο άνδρα, πετάχτηκε στον δρόμο και έκοψε το νήμα της ζωής του ανθρώπου, που στην καριέρα του είχε σώσει δεκάδες ασθενείς του.

Για το τραγικό περιστατικό, μίλησε στο Live News ο 84χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος, λέγοντας πως θα ήταν καλύτερα να πέθαινε ο ίδιος και όχι ο 47χρονος.

«Δεν μπορώ να βγω έξω από το σπίτι. Τρύπωσα μέσα και κάθομαι. Δεν μπορώ να συνέλθω. Είμαι ξάπλα που δεν έχω χτυπήσει, κατάλαβες», είπε αρχικά.

«Καλύτερα να πέθαινα εγώ γιατί εγώ είμαι γέρος. Και δεν έχω υποχρεώσεις. Τα παιδιά μου παντρεμένα είναι και τα εγγόνια μου. Καλύτερα -σου λέω- να σκοτωνόμουν εγώ. Ήταν χρήσιμος άνθρωπος και είχε 4 παιδιά. Και γιατρός στην κοινωνία, καταλαβαίνεις», συνέχισε ο 82χρονος.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο 47χρονος, στην περίπτωση που έφευγε αμέσως μετά τη λήξη της εφημερίας του, θα είχε σωθεί.

Το ωράριό του κανονικά είχε λήξει στις 9 το πρωί, αλλά έφυγε στις 12 το μεσημέρι και για να φροντίσει τους υπόλοιπους ασθενείς του αλλά και για να σταθεί στο πλευρό της μητέρας του που έκανε επέμβαση ρουτίνας.

«Ήταν εφημερία και σχολούσε από την δουλειά του. Κι ερχόταν στον δρόμο με 70 χιλιόμετρα με τη μηχανή. Δεν είχε ταχύτητα. Κι ένα φορτηγάκι πετάχτηκε από τον χωματόδρομο χωρίς να ελέγξει ένας παππούς και τον σκότωσε», είπε η πεθερά του μιλώντας στο Lamia Report.

Ο θάνατος του πατέρα που άφησε ορφανά 4 ανήλικα παιδιά ήταν ακαριαίος, με τους κατοίκους της περιοχής να αποκαλύπτουν στις κάμερες πως ο παράδρομος από τον οποίο πετάχτηκε ο ηλικιωμένος, είναι πολύ επικίνδυνος.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Δουκίσσης Πλακεντίας: Ο διάλογος σταθμάρχη και μηχανοδηγού πριν ο προαστιακός μπει στη γραμμή του μετρό
18 Οκτωβρίου, 2024
Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός 91-89: Ο συγκλονιστικός Σέιν Λάρκιν τον «λύγισε» μέσα στην Πόλη
18 Οκτωβρίου, 2024
«Παιδεραστή, θα ‘σαι πάντα κυνηγημένος» – Προπηλάκισαν ιερέα που καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανηλίκου στην Κέρκυρα
18 Οκτωβρίου, 2024
Έως 1.200 ευρώ φέτος το επίδομα θέρμανσης – Το bonus για όσους επιλέξουν ρεύμα αντί για πετρέλαιο
18 Οκτωβρίου, 2024
«Προσπάθησα να αποφύγω όχημα που μπήκε αντίθετα» – Σοκαρισμένοι μαθητές και καθηγητές από την ανατροπή λεωφορείου στα Καλάβρυτα
18 Οκτωβρίου, 2024
Κυψέλη: Εντοπίστηκε εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης σε σπίτι – Συνελήφθησαν 2 άτομα
18 Οκτωβρίου, 2024
Εκβιασμός «μέχρι θανάτου» 12χρονης και του πατέρα της στο διαδίκτυο: Στο εδώλιο 16χρονος Βρετανός
18 Οκτωβρίου, 2024
Δικυκλιστής βρήκε τραγικό θάνατο στο Ρέθυμνο – Συγκρούστηκε με βαρύ όχημα
18 Οκτωβρίου, 2024
Σε έξαρση τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στα Χανιά: Έφτασαν τα 126 σε λίγες μέρες – 59 το τελευταίο 24ώρο
18 Οκτωβρίου, 2024
«Καλύτερα να πέθαινα εγώ», λέει ο 84χρονος που χτύπησε θανάσιμα με το αγροτικό τον 47χρονο χειρουργό στη Λαμία
18 Οκτωβρίου, 2024