Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη σε αντιπαράθεση on air – «Αυτό που κάνεις είναι αγένεια»

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη ταξίδεψαν στον Βόλο και περιέγραψαν την εμπειρία τους, στο ξεκίνημα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Περάσαμε ένα περίεργο Σαββατοκύριακο» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και άνοιξε τη σχετική συζήτηση με την Ανθή Βούλγαρη, στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega». Με αφορμή την παρουσίαση ενός βιβλίου, οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι τον Βόλο, στη γενέτειρα δηλαδή της παρουσιάστριας. Μάλιστα, πήγαν με το αυτοκίνητο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και εκείνη δεν δίστασε να πει στον αέρα ότι έκανε ένα πολύ ξεκούραστο ταξίδι και ότι είναι πολύ καλός οδηγός.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής είχε κάποια παράπονα καθώς όπως ανέφερε στον αέρα, δεν βρήκε τίποτα για να αγοράσει και να φέρει μαζί του στην Αθήνα για να κεράσει τους ανθρώπους στο πλατό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, κάθε τόπος έχει κάτι που όταν φεύγεις σίγουρα θα πάρεις μαζί σου. Στον Βόλο όμως δεν το βρήκε.

Όταν η δημοσιογράφος του είπε ότι θα μπορούσε να πάρει βότανα ή γλυκά του κουταλιού από το Πήλιο όπου πήγαν, εκείνος πάλι έκανε παράπονα με αποτέλεσμα να έρθουν σε μια μικρή αντιπαράθεση στον αέρα.

«Αυτό που κάνεις είναι αγένεια προς τους Βολιώτες» του είπε λίγο μετά ώσπου βέβαια εκείνος παραδέχτηκε ότι πέρασε πολύ ωραία.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των Τούρκων που καταζητούνται για τη δολοφονία ομοεθνή τους στην Κυψέλη
16 Απριλίου, 2025
Γύθειο: Επιχείρηση του Λιμενικού για τον εντοπισμό ιστιοφόρου σκάφους
16 Απριλίου, 2025
Συνεδριάζει σήμερα το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
16 Απριλίου, 2025
Τραγωδία στην Εγνατία: Εξιτήριο από το Μαμάτσειο για έναν από τους τραυματίες – Εκτός κινδύνου οι δύο που νοσηλεύονται
16 Απριλίου, 2025
Νέα διάσωση για 49 πρόσφυγες νότια της Γαύδου τα ξημερώματα – Μεταφέρονται στα Χανιά
16 Απριλίου, 2025
Επιβαρύνεται το συναλλακτικό κλίμα με αύξηση των επισφαλειών 6% το 2025 και 5% το 2026
16 Απριλίου, 2025
E-shop: Τα μυστικά για περισσότερες πωλήσεις και λιγότερες απώλειες
16 Απριλίου, 2025
Οδηγίες για την Ασφάλεια των Τροφίμων στο Πασχαλινό Τραπέζι από την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας
16 Απριλίου, 2025
Επεισοδιακή καταδίωξη μεθυσμένου οδηγού: Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς στην Κηφισίας, παραβίαζε κόκκινα φανάρια το ένα μετά το άλλο
16 Απριλίου, 2025
Νέες τουρκικές προκλήσεις: «Επιστημονικός» χάρτης κόβει στη μέση το Αιγαίο
16 Απριλίου, 2025