«Η Ειρήνη Μουρτζούκου ήταν η μεσάζοντας στο κύκλωμα με τους λευκούς γάμους», λέει φίλη της

Λερναία Ύδρα θυμίζει η υπόθεση με τα νεκρά μωρά στην Αμαλιάδα που απασχολεί τις αρχές και τα προσωπα του οικείου περιβάλλοντος της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου.

Στο θρίλερ του θέματος με την Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα αμναφορικά με τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα, καθημερινά προστίθενται και νέα «κεφάλαια».

Το πρωί της Δευτέρας (25.11.2024), μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μία φίλη – δεν δόθηκε το όνομά της στον «αέρα»-της 24χρονης.

Σύμφωνα με στοιχεία που είχε παρουσιάσει η εκπομπή Live News για το θρίλερ της Αμαλιάδας, η Ειρήνη Μουρτζούκου έχει κάνει γάμους με αλλοδαπούς άνδρες, κάτω από συνθήκες που εγείρουν ερωτήματα για παρανομίες, πλαστά έγγραφα και εξαπάτηση.

Η Ειρήνη, σύμφωνα με τη φίλη της, έκανε τον μεσάζοντα στο κύκλωμα των εικονικών γάμων, εντοπίζοντας κοπέλες που βρίσκονταν σε ανάγκη.

«Οι περισσότερτες έκαναν σύμφωνο συμβίωσης. Τους έλεγε, ότι θέλετε λέφτά, ξέρω εγώ να σας δώσω αυτό., θα πάμε εκεί, θα κάνετε αυτό, θα πάρετε αυτό…Και έπαιρνε κι αυτή (η Ειρήνη) 50 -100 ευρώ από αυτούς που έκαναν αυτή τη δουλειά.

Μετά γίνονταν ένα μπέρδεμα γιατί αυτοί μετά χάνονταν και είχαν πρόβλημα τα κορίτσια, με τα χαρτιά τους, δηλαδή εάν ήθελαν να παντρευτούν κανονικά, φαίνονταν πως ήταν ήδη παντρεμένες», ανέφερε.

«Μας είχε πει και εμάς η ειρήνη να το κάνουμε και έλεγε ότι σε ένα χρόνο θα έχετε ξεμπερδέψει. Έλεγε ότι θα βγάλετε λεφτά, 2.500, 3.000, 5.000 ευρώ. Δεν έφταιγε αυτή υποτίθεται, ήταν ο μεσάζοντας», πρόσθεσε και κατέληξε:

Οι γάμοι ήταν πολιτικοί, γίνονταμ στο Αιγάλεω. Γενικά η ειρήνη έκανε πολλά πράγματα για τα λεφτά. Ήταν το παιδί για όλες τις δουλειές η Ειρήνη, ήταν ανακατεμένη σε όλα. Ήξερε τους πάντες».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σεισμοί στη Δυτική Αττική: «Μικρή ενεργοποίηση του ρήγματος της Φυλής», λένε οι σεισμολόγοι
16 Απριλίου, 2025
Κατερίνα Μπατζελή: Με στενοχώρησε η απόφαση, μια πορεία διαγράφεται για 5 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου
16 Απριλίου, 2025
Τζιν Χάκμαν: Ανατριχιαστικό το πρώτο βίντεο μέσα από το σπίτι του ηθοποιού – Βρέθηκαν πεταμένα σκουπίδια, φάρμακα και ρούχα σε όλα τα δωμάτια
16 Απριλίου, 2025
Έξοδος Πάσχα: Αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά – Εκτακτα δρομολόγια στα ΚΤΕΛ
16 Απριλίου, 2025
Τραγωδία στην Εγνατία: «Δεν είδα, δεν κατάλαβα τίποτα», είπε ο οδηγός της νταλίκας – Νέα στοιχεία και σενάρια
16 Απριλίου, 2025
Viohalco: Στα 6,6 δισ. ευρώ ο τζίρος το 2024 – Μέρισμα 0,16 ευρώ
15 Απριλίου, 2025
Καιρός: Θερμές αέριες μάζες ανεβάζουν τη θερμοκρασία κατά 8 βαθμούς Κελσίου από Μεγάλη Πέμπτη έως και Σάββατο – Πού θα «αγγίξει» τους 30
15 Απριλίου, 2025
Μενίδι: «Φοβήθηκα μην με χτυπήσει και την έσπρωξα», φέρεται να είπε ο 84χρονος που σκότωσε την 78χρονη σύζυγό του
15 Απριλίου, 2025
Η σορός του άνδρα που ξεβράστηκε στην παραλία της Κυλλήνης είναι του 75χρονου ψαρά από το Μεσολόγγι
15 Απριλίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Οικογενειακή υπόθεση η νοθεία ηλιέλαιου που το πουλούσαν ως «εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο» – Κατασχέθηκαν 15 τόνοι
15 Απριλίου, 2025