Σοκ στην Κρήτη: Ο Γάλλος ομολόγησε ότι επίτηδες παρέσυρε την 33χρονη

Νέα τροπή στην υπόθεση με την φονική παράσυρση στην Κρήτη καθώς ο 33χρονος Γάλλος υπήκοος ομολόγησε ότι πάτησε το γκάζι και σκότωσε την 36χρονη γυναίκα επίτηδες.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ η ανατροπή στην υπόθεση που αρχικά αναφερόταν σε τροχαίο, ήρθε μέσα από την προανακριτική διαδικασία, κατά την οποία ο οδηγός του οχήματος ομολόγησε ότι μόλις είδε τη γυναίκα γκάζωσε το αυτοκίνητό του και έπεσε πάνω της.

Η γυναίκα εκσφενδονίστηκε στον αέρα και έπεσε στο έδαφος όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Μάλιστα, η στιγμή που το όχημα του 36χρονου εμβολίζει τη γυναίκα έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας κοντινό κτιρίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 36χρονος Γάλλος ζει στο Ρέθυμνο και δεν γνώριζε την 36χρονη, ενώ πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά ζητήματα.

Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ηρακλείου και το κατηγορητήριο που σχηματίζεται αφορά ανθρωποκτονία.