Θανατηφόρα παράσυρση στο Ηράκλειο: Η σύντροφός του τον κατήγγειλε ως επικίνδυνο – Ο ψυχίατρος δεν το διαπίστωσε

Σοκ έχει προκαλέσει η θανατηφόρα παράσυρση 36χρονης γυναίκας στην Κρήτη.

Πολλά και συνάμα σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν τόσο για τα κριτήρια όσο και για τον τρόπο με τον οποίο διενεργήθηκε η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον 33χρονο Γάλλο, ο οποίος παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε μια ανυποψίαστη γυναίκα.

Μάλιστα με νεότερες πληροφορίες του neakriti.gr ο δράστης ομολόγησε ότι, μόλις είδε τη γυναίκα, επιτάχυνε εσκεμμένα και την παρέσυρε. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, στον δρόμο προς την Ανώπολη.

H σύντροφος του δράστη, μια γυναίκα από την Βουλγαρία, έπειτα από επαναλαμβανόμενα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας αποφάσισε να απευθυνθεί στις Αρχές οπού και τον κατήγγειλε ως επικίνδυνο και μιλούσε για τους φόβους που είχε για τη ζωή της.

Η γυναίκα ακόμη ζήτησε και εν τέλει εξασφάλισε εισαγγελική εντολή για τη διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης στον 33χρονο Γάλλο. Έτσι στις 12 Δεκεμβρίου, 6 μόλις μέρες πριν ο 33χρονος πατήσει το γκάζι και σκοτώσει την ανυποψίαστη γυναίκα προς εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας μεταφέρθηκε από το Α.Τ. Ρεθύμνου για ψυχιατρική εξέταση στην ψυχιατρική κλινική νοσοκομείου Ρεθύμνου και κρίθηκε ότι δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις για τη νοσηλεία του.

Επομένως, ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι του και ανενόχλητος σήμερα αποφάσισε να πάρει το αυτοκίνητό του να οδηγήσει από το Ρέθυμνο μέχρι το Ηράκλειο. Στη διάρκεια της διαδρομής του όπως φαίνεται και από βίντεο ντοκουμέντο κατέστρεψε χριστουγεννιάτικο στολισμό στην Ελεύθερνα και συνέχισε στο δρόμο προς την Ανώπολη. Στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, σταμάτησε το αυτοκίνητο και περίμενε.

Η άτυχη γυναίκα στάθμευσε το αυτοκίνητό της βγήκε και κινήθηκε αμέριμνη προς το σπίτι της, τότε ο Γάλλος πάτησε το γκάζι και έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω της, κόβοντας βίαια το νήμα της ζωής της.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αυστραλία: Έξι θάνατοι από πνιγμό εξαιτίας τεράστιων κυμάτων
20 Απριλίου, 2025
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν σήμερα Κυριακή 20/4
20 Απριλίου, 2025
Το Ιράν και οι ΗΠΑ μιλούν για «πρόοδο» στον χθεσινό δεύτερο γύρο των συνομιλιών τους στη Ρώμη
20 Απριλίου, 2025
Καταγγελίες Ζελένσκι πως ο ρωσικός στρατός συνεχίζει τις επιθέσεις παρά την πασχαλινή κατάπαυση πυρός
20 Απριλίου, 2025
Ψάχνουν και στο Facebook τους εκτελεστές του Αιγύπτιου στην Καλλιθέα – «Κλειδί» το ποιοι έβλεπαν το live πριν τη δολοφονία
20 Απριλίου, 2025
Αιτωλοακαρνανία: Σοβαρός τραυματισμός 28χρονου από κροτίδα στη Ματαράγκα – Κινδυνεύει με ακρωτηριασμό
20 Απριλίου, 2025
Μαλεσίνα: Στο νοσοκομείο Παίδων 14χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα – Του έσκασε στο χέρι
20 Απριλίου, 2025
Μενίδι: Είχε επιτεθεί και σε άλλους πριν την επίθεση στους 2 καταστηματάρχες, ο 26χρονος δράστης – Στο χειρουργείο το ένα θύμα
20 Απριλίου, 2025
Η στρατηγική του Πούτιν πίσω από την ξαφνική «πασχαλινή» εκεχειρία – Το «νεύμα» στον Τραμπ
20 Απριλίου, 2025
Αλλάζει ο καιρός: Άνοιξη τέλος, έρχεται νέο μοτίβο και υποτροπή – Η πρόγνωση Χατζηγρίβα
20 Απριλίου, 2025