Την ώρα που το 3χρονο αγοράκι από την Κρήτη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ Παίδων στο ΠΑΓΝΗ, σοκάρουν τα ευρήματα των αστυνομικών από το κινητό του 44χρονου κατηγορουμένου, που μαζί με την 26χρονη μητέρα υπέβαλλαν το ανήλικο αγοράκι σε φρικιαστικά βασανιστήρια.
Στα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του 44χρονου έχει καταγραφεί το παιδί εμφανέστατα κακοποιημένο, γεγονός που αποδεικνύει πως το 3χρονο αγόρι ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του ζευγαριού.
Ο 44χρονος φέρεται να υποστηρίζει, πάντως, ότι το παιδί έπεσε στο τραπεζάκι και χτύπησε το κεφάλι του, ενώ η 26χρονη φέρεται να ισχυρίζεται ότι είχε πάει να πάρει καφέ κι επιστρέφοντας, είδε το παιδί αναίσθητο.
Όπως μεταδίδει το τοπικό Μέσο cretalive, ο 44χρονος υποστηρίζει πως βιντεοσκοπούσε τα βασανιστήρια του μικρού Άγγελου «για να μη βρει τον μπελά του από την Αστυνομία», «δείχνοντας» τη μητέρα του 3χρονου θύματος ως τον βασανιστή του.
«Δάκρυσαν οι αστυνομικοί με όσα είδαν»
Σύμφωνα με την εκπομπή «Open Τώρα», οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι όταν εξέτασαν το κινητό του 44χρονου, καθώς εντόπισαν βίντεο που αποκάλυπταν την κακοποίηση του μικρού. Μάλιστα, το υλικό φέρεται να ήταν τόσο ακραίο, που μερικοί «δάκρυσαν από αυτά που είδαν».