Πιερία: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης δολοφονίας του 58χρονου από τη σύντροφό του

Τραγική αυλαία έπεσε στην υπόθεση της εξαφάνισης του 58χρονου Κώστα Σιαμήτρα που αγνοούνταν από τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο έπεσε η αυλαία στις έρευνες για την εξαφάνιση του 58χρονου Κώστα Σιαμήτρα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην Πιερία. Η 34χρονη σύντροφός του ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι η ίδια τον σκότωσε και τον έθαψε στην αυλή του σπιτιού.

Στη χθεσινή εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε νέα στοιχεία και συνομιλία που είχε με τη σύντροφο του θύματος λίγο πριν τη σύλληψή της.

«Επειδή κάτι δεν μου άρεσε σε αυτή τη γυναίκα -όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε άλλους- άρχισα να έχω μια πιο στενή επαφή μαζί της και μιλούσαμε συχνά. Τις τελευταίες ημέρες οι κουβέντες μας έγιναν πιο πυκνές. Μέχρι λίγες ώρες πριν συλληφθεί, τη ρώτησα αν έγινε κάτι στο σπίτι και φοβήθηκε μην μπλέξει και τον εξαφάνισε κάπου εκεί γύρω».

Η σύντροφός του Κώστα Σιαμήτρα, Γιάννα, μίλησε για όσα συνέβησαν εκείνη την μέρα και παγιδεύτηκε στις αντιφάσεις της μέσα από τις ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη.

Μέσα από αντιφάσεις στα λεγόμενα της ανέφερε πως ο 58χρονος έφυγε από το σπίτι πριν φύγει εκείνη για Τύρναβο. Οι διαφορετικές καταθέσεις αφορούσαν και ένα λευκό βαν στο οποίο υποτίθεται ότι επιβιβάστηκε ο 58χρονος, το οποίο όμως δεν εντοπίστηκε σε κανένα υλικό.

Αποκαλυπτική ήταν και η συνομιλία που αφορά το κινητό με το οποίο επικοινωνούσε η Γιάννα.

Τελικά, το 3χρονο παιδί της οδήγησε την Αστυνομία στην εξιχνίαση της δολοφονίας. Ο μικρός έκανε περίεργες ζωγραφιές που είδε η ψυχολόγος της Αστυνομίας και ενημέρωσε τους συναδέλφους της.

Σε συνδυασμό με τις αντιφάσεις που είχε πέσει, τα στελέχη της Ασφάλειας Πιερίας οδηγήθηκαν στη σύντροφό του, η οποία έσπασε και ομολόγησε.

Ο πατέρας του θύματος στις «Εξελίξεις Τώρα»

Ο πατέρας του θύματος, Μιχάλης, μίλησε στις «Εξελίξεις Τώρα».

«Δεν περιμέναμε η γυναίκα του να είναι η φονιάς του. Το παιδί το έχω εγώ. Περιμένω να δω άμα θα μου το αφήσουν ή αν θα μου το πάρουν. Εμείς θέλουμε να το κρατήσουμε. Δεν έβλεπα αν είχαν προβλήματα».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Συνελήφθη ζευγάρι διαρρηκτών στη Νέα Πέραμο
8 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Νωρίτερα η πληρωμή για τον μήνα Μάρτιο
8 Φεβρουαρίου, 2025
Διαδικτυακή απάτη – Παρίσταναν μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας και απέσπασαν 28.000€
8 Φεβρουαρίου, 2025
«Σου άρεσε που σου χάιδεψα τα στήθη; – Είμαι ακόμα κ…» – Τα σοκαριστικά μηνύματα του καθηγητή από την Καβάλα στην 16χρονη
8 Φεβρουαρίου, 2025
Αποκάλυψη για τα Τέμπη: Έγγραφο για το «μπάζωμα» του χώρου – Πότε δόθηκε η εντολή για τη μεταφορά των χωμάτων
8 Φεβρουαρίου, 2025
Πιερία: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης δολοφονίας του 58χρονου από τη σύντροφό του
8 Φεβρουαρίου, 2025
Νέο Ψυχικό: «Η συγγνώμη δεν μπορεί να μου φέρει το παιδί πίσω» – Συγκλονίζει ο πατέρας 41χρονου που «κατέληξε» στο τροχαίο
8 Φεβρουαρίου, 2025
Κλειστά την επόμενη εβδομάδα τα σχολεία σε Σαντορίνη, Ίο, Ανάφη, Αμοργό – «Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα με πολύ έντονο ρυθμό»
8 Φεβρουαρίου, 2025
Βρετανία: Πατριός τράνταξε μέχρι θανάτου 22 μηνών αγοράκι – Τον ενοχλούσε το κλάμα του
8 Φεβρουαρίου, 2025
Σύσσωμος ο Ολυμπιακός στο μνημόσυνο για τα θύματα της θύρας 7
8 Φεβρουαρίου, 2025