ΕΔΕ σε κρατικό ιατροδικαστή που χρηματίζονταν – «Μού έφαγε 21.000 ευρώ και είμαι 3,5 χρόνια στη φυλακή»

ΕΔΕ διενεργείται σε βάρος ενός κρατικού ιατροδικαστή που φέρεται να χρηματίζονταν για να εκδίδει πλαστές εκθέσεις, τη στιγμή που ένας κρατούμενος υποστηρίζει ότι εξαιτίας του βρέθηκε στη φυλακή χωρίς λόγο.

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή Open Τώρα και υποστήριξε για τον ιατροδικαστή που ελέγχεται, ότι γνωρίστηκαν μέσω ενός δικηγόρου, με τον κατηγορούμενο να ζητάει το ποσό των 21.000 ευρώ για να διεκπαιρεώσει μια υπόθεση του.

«Το 2019 που είχα ένα δικαστήριο, όχι κάτι ιδιαίτερο, αυτός ο άνθρωπος που γνώρισε τον ιατροδικαστή, υποσχόμενοι ότι θα με βοηθούσαν… Μού είπαν ότι έπρεπε να δώσω 21.000 ευρώ για να διευθετήσουν το θέμα του δικαστηρίου», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγε κανείς τους στο δικαστήριο… Με καταδίκασαν ερήμην σε 12 χρόνια κάθειρξη… Μού έφαγε 21.000 ευρώ και είμαι 3,5 χρόνια στη φυλακή», είπε στη συνέχεια.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο ιατροδικαστής επικοινώνησε ξανά μαζί του, ζητώντας τουλάχιστον 20.000 ευρώ για να τον βοηθήσει ξανά, μετά την «επιτυχημένη» πρώτη συνεργασία τους. «Φυσικά και δεν δέχτηκα», είπε ο κρατούμενος στην εκπομπή του Open.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Διπλωματικές πηγές: Στις 17 και 18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό
11 Φεβρουαρίου, 2025
Καιρός: Άστατος στα δυτικά, επιστρέφει ο χειμώνας το Σαββατοκύριακο
11 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί στη Σαντορίνη: Κλειστά τα σχολεία μέχρι την Παρασκευή, η σεισμική δραστηριότητα συνεχίζεται στα ίδια επίπεδα – Τι συνιστούν οι ειδικοί
11 Φεβρουαρίου, 2025
Νεκρός εντοπίστηκε 90χρονος μετά από φωτιά στο σπίτι του στο Αγρίνιο
11 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθησαν 2 νεαροί για κλοπή δικύκλου και διακίνηση ναρκωτικών στο Νέο Ψυχικό
11 Φεβρουαρίου, 2025
Συναγερμός για την εξαφάνιση 78χρονης στα Δολιανά Πωγωνίου – Silver Alert σε ισχύ
11 Φεβρουαρίου, 2025
Στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού η παλιά δόξα του Ολυμπιακού Σάββας Παπάζογλου
11 Φεβρουαρίου, 2025
Κερατσίνι: Έληξε το θρίλερ με τον άνδρα που είχε «ταμπουρωθεί» στο σπίτι του – Είχε δραπετεύσει από ψυχιατρικό ίδρυμα
11 Φεβρουαρίου, 2025
Κερατσίνι: Άντρας βρίσκεται «ταμπουρωμένος» σε σπίτι – Δεν αφήνει τη μητέρα και την αδελφή του να φύγουν
11 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε ο Θεόδωρος Χαριτόπουλος, «δεξί χέρι» του Κωνσταντίνου Καραμανλή
11 Φεβρουαρίου, 2025