Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ανεστάλη η ποινή του και έχει δικαίωμα εισόδου στα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας

Τη δυνατότητα να παραστεί στα ματς του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας -που σήμερα μπαίνει στην ημιτελική του φάση- έχει πλέον ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο διοικητικό Πρωτοδικείο αποφάσισε την αναστολή της ποινής απαγόρευσης ενός μήνα που είχε επιβάλει πρωτόδικα το αρμόδιο όργανο του ΕΣΑΚΕ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Θυμίζουμε ότι η ποινή είχε επιβληθεί στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά από καταγγελία του Ολυμπιακού και των αδελφών Αγγελόπουλων μετά από ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media.

Έτσι εφόσον ο ίδιος θελήσει μπορεί να παρακολουθήσει τόσο τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας (14/02, 17:00) και φυσικά τον τελικό Κυριακής (16/02, 20:15), εφόσον η ομάδα του πάρει την πρόκριση.

Να αναφέρουμε ότι πρόκειται για τη δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες που το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών αποφασίζει υπέρ της αναστολής μιας ποινής που είχε επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ειδικότερα, στα τέλη Ιανουαρίου είχε εκδοθεί απόφαση για την αναστολή της ποινής 11 μηνών απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα, την οποία είχε επιβάλει το ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ και είχε επικυρώσει το ΑΣΕΑΔ.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Συνάντηση Μητσοτάκη με την Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών
21 Φεβρουαρίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρα παράσυρση πεζού από απορριμματοφόρο
21 Φεβρουαρίου, 2025
Ξάνθη: Τι απαντά το ΕΚΑΒ στις καταγγελίες για την μεταφορά ασθενούς με εγκεφαλικό
21 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή σε κατοικία στου Ρέντη
21 Φεβρουαρίου, 2025
Ποια δικαστήρια θα εκδικάζουν τις φορολογικές διαφορές
21 Φεβρουαρίου, 2025
Πώς δρούσε ο οδηγός ταξί που έκλεβε τις τραπεζικές κάρτες από τους πελάτες
21 Φεβρουαρίου, 2025
Οι μετανάστες από τη Βενεζουέλα που ήταν στο Γκουαντάναμο επέστρεψαν στην χώρα τους
21 Φεβρουαρίου, 2025
Μπέσσυ Αργυράκη: «Είχα πάθει βαριά πνευμονία, κάθισα πέντε μέρες στο νοσοκομείο»
21 Φεβρουαρίου, 2025
Ισραήλ: Εντολή Νετανιάχου για «εντατική επιχείρηση» στη Δυτική Όχθη
21 Φεβρουαρίου, 2025
Μυτιληναίος: «Πλώρη» για τζίρο στα €2δισ.
21 Φεβρουαρίου, 2025