Εξελίξεις στην υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου – Τα «πυρά» της οικογένειας και οι έρευνες που αναμένεται να ρίξουν «φως»

«Φως» στον μυστήριο θάνατο του Βασίλη Καλογήρου που βρέθηκε νεκρός στον Τύρναβο προσπαθούν να ρίξουν οι αρχές ενώ οι γονείς του και ο θείος του στις καταθέσεις έκαναν λόγο για αρπαγή και δολοφονία. Οι έρευνες συνεχίζονται με τα βλέμματα να έχουν στραφεί στην ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του 39χρονου.

Χθες, Δευτέρα (24/02) κλήθηκαν οι γονείς και ο θείος του Βασίλη Καλογήρου για κατάθεση στην Εισαγγελία Λάρισας, προκειμένου να δώσεις απαντήσεις σε μία σειρά ερωτημάτων. Η κλήση τους έγινε μετά τα σαφή υπονοούμενα που άφησαν η μητέρα και ο θείος του Βασίλη Καλογήρου, ότι ο θάνατός του αποτελεί προϊόν εγκληματικής ενέργειας.

Στη σχετική παραγγελία αναφέρεται ότι ζητείται να κατονομαστούν πρόσωπο ή πρόσωπα που θεωρούνται υπαίτια για τον θάνατο, καθώς και να προσκομιστούν αποδεικτικά στοιχεία.

Ο πατέρας του 39χρονου δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας με σχετική ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αθανασίου Σανιδά, να κάνει λόγο για αρπαγή και δολοφονική ενέργεια.

«Κλειδί» ο ιατρικός φάκελος του 39χρονου
Οι Αρχές, όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης 25/2 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων προκειμένου να πέσει «φως» στα αίτια του θανάτου του 39χρονου.

Ο Βασίλης Καλογήρου φέρεται να λάμβανε φαρμακευτική αγωγή και από τα τοξικολογικά εργαστήρια της Θεσσαλονίκης ζητήθηκε ο ιατρικός φάκελός του σε μια προσπάθεια να γίνει αντιπαραβολή της φαρμακευτικής ουσίας, που εντοπίστηκε στον οργανισμό του με φάρμακα τα οποία λάμβανε.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Βασίλης Καλογήρου: 3 κάμερες, 60 καταθέσεις και το μυστήριο με τον ιατρικό φάκελο ολοκληρώνουν το παζλ του θανάτου του 39χρονου
25 Φεβρουαρίου, 2025
Μαίρη Βιδάλη για τον θάνατο του γιου της: Νομίζω ότι μου δίνει και τη δική του δύναμη πια
25 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Πάπας Φραγκίσκος συνάντησε τον πρωθυπουργό του Βατικανού στο νοσοκομείο: «Δεν είχε αναπνευστικές κρίσεις τη νύχτα»
25 Φεβρουαρίου, 2025
Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Χωρίς λεωφορεία την Παρασκευή
25 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος 15χρονου στον Εύοσμο: Ανατροπή με αφαίρεση επιμέλειας από τους γονείς του κατηγορούμενου
25 Φεβρουαρίου, 2025
Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες της μαφιόζικης επίθεσης έξω από τα ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη – Τούρκος το θύμα
25 Φεβρουαρίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Αναμορφωτικά μέτρα σε ανήλικο για τον θάνατο εξ αμελείας 15χρονου φίλου του– Εκπυρσοκρότησε καραμπίνα καθώς την περιεργαζόταν
25 Φεβρουαρίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Περιστατικό με πυροβολισμούς στο ΚΤΕΛ Μακεδονία
25 Φεβρουαρίου, 2025
ΑΒ Βασιλόπουλος: Αναδεικνύεται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα franchise στην Ελλάδα
25 Φεβρουαρίου, 2025
Moxy Art Affair: Μια Εκρηκτική Βραδιά Urban Art στην Καρδιά της Αθήνας (pics)
25 Φεβρουαρίου, 2025