President Donald Trump welcomes Ukraine President Volodymyr Zelenskyy at the White House in Washington, Friday, Feb. 28, 2025. (AP Photo/Ben Curtis)

Νέα επίθεση Τραμπ σε Ζελένσκι: Η Αμερική δεν θα το ανεχτεί αυτό για πολύ ακόμη, λέει με αφορμή τη δήλωση για «πολύ μακρυνό τέλος πολέμου»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε ότι «η Αμερική δεν θα το ανεχτεί αυτό για πολύ ακόμη», αναφερόμενος σε μια από τις τελευταίες δηλώσεις του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το τέλος του πολέμου με τη Ρωσία.

Σε μια ανάρτηση στο Truth Social, ο Τραμπ κοινοποίησε ένα άρθρο του Associated Press στο οποίο ο Ζελένσκι λέει ότι το τέλος του πολέμου είναι «πολύ, πολύ μακριά», με τον Αμερικανό πρόεδρο να σχολιάζει ότι «αυτή είναι η χειρότερη δήλωση που θα μπορούσε να κάνει ο Ζελένσκι».

«Είναι αυτό που έλεγα, αυτός ο τύπος δεν θέλει να υπάρξει ειρήνη όσο έχει την υποστήριξη της Αμερικής και, η Ευρώπη, στη συνάντηση που είχαν με τον Ζελένσκι, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά χωρίς τις ΗΠΑ», είπε ο Τραμπ.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΕΛΓΑ: 38 εκατ. ευρώ σε 12.915 δικαιούχους για ζημιές στη φυτική παραγωγή και για απώλεια ζωικού κεφαλαίου
4 Μαρτίου, 2025
Αρβανίτης: Η Ελλάδα δίπλα σε τριτοκοσμικές χώρες για τις παραβιάσεις στα ανθρώπινα δικαιώματα
4 Μαρτίου, 2025
Β. Κόκκαλης (εισηγητής ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση δεν έχει λάβει το μεγαλειώδες μήνυμα της περασμένης Παρασκευής
4 Μαρτίου, 2025
Τέμπη: Ξεσπά συγγενής θύματος – «Ο θυμός, η οργή, και η θλίψη κάθε μέρα γιγαντώνονται»
4 Μαρτίου, 2025
Περιστέρι: Κρατούμενος βρέθηκε νεκρός στο Αστυνομικό Τμήμα
4 Μαρτίου, 2025
Τροχαίο δυστύχημα στην Κατεχάκη: Κανείς δεν φαίνεται να φορούσε ζώνη
4 Μαρτίου, 2025
Αλέξης Κούγιας: Το τελευταίο αντίο στον ποινικολόγο – Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του
4 Μαρτίου, 2025
Πέθανε ο Κώστας Σκρέτας, πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ των Τρικάλων
4 Μαρτίου, 2025
Νότης Σφακιανάκης και Αλέξης Κούγιας στην τελευταία τους επικοινωνία πριν τον θάνατο του ποινικολόγου
4 Μαρτίου, 2025
Μ. Αποστολάκη στη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής: Τα συλλαλητήρια αναγκάζουν τον πρωθυπουργό να την ψηφίσει
4 Μαρτίου, 2025