Καιρός – Μαρουσάκης: Θερμοκρασίες πάνω από 20 βαθμούς για μέρες, επιστρέφει ο χειμώνας στα μέσα Μαρτίου

Ανοιξιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες, ενώ όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα ενώ σύμφωνα με ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τον καιρό, «με ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες θα κυλήσουν οι επόμενες αρκετές ημέρες στη χώρα μας με τον υδράργυρο σε τροχιά ανόδου».

«Πάντως ο χειμώνας ίσως να μην έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη μιας και κοντά στις 15 του μήνα το προγνωστικό μας σύστημα “ΗΡΑΚΛΗΣ” μας μεταφέρει ψυχρά σενάρια στη γειτονιά μας» σημειώνει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07-03-2025

Αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Από τις μεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο και βαθμιαία στον ηπειρωτικό κορμό και την Κρήτη αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί έως 3 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο. Θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 18 με 19 βαθμούς και τοπικά στα ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 08-03-2025

Αραιές νεφώσεις παροδικά και κατά τόπους πυκνότερες αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί έως 3 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στο Αιγαίο τοπικά 5 και πρόσκαιρα το πρωί στα βόρεια έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 09-03-2025

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα ανατολικά μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, πρόσκαιρα στα βορειοανατολικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10-03-2025

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα δυτικά και την Κρήτη. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στο ανατολικό Αιγαίο θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση στα βόρεια από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
«BRAVE IN – Επιστροφή στην Παραγωγικότητα» από την Τράπεζα Πειραιώς και την ΕΛΕΠΑΠ
6 Μαρτίου, 2025
Μπαρτζώκας: Να κάνουμε καλά όσα δεν κάναμε στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ματς
6 Μαρτίου, 2025
Επιβεβαιώθηκε κρούσμα του ιού της γρίπης των πτηνών στις Σέρρες
6 Μαρτίου, 2025
Νέα μείωση των επιτοκίων από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα
6 Μαρτίου, 2025
Φωτιά στα Σπάτα
6 Μαρτίου, 2025
Πατέρας Αντώνιος: «Το να συγχωρούμε κάποιον που μας κατέστρεψε, που μας εξευτέλισε, δεν είναι πάντοτε εύκολο»
6 Μαρτίου, 2025
Συλλήψεις μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές σε κοσμηματοπωλεία σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο
6 Μαρτίου, 2025
Μανώλης Λιδάκης: Όλα όσα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – «Εάν το είχε πάρει χαμπάρι έγκαιρα, θα το προλάβαινε»
6 Μαρτίου, 2025
Κ. Μητσοτάκης: Οι ώρες των μεγάλων αποφάσεων για την ΕΕ έχουν φτάσει – Στις εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία πρέπει να συμμετέχουν και οι ΗΠΑ
6 Μαρτίου, 2025
Εύη Βατίδου σε Γρηγόρη Βαλλιανάτο: «Ο σεβασμός σε έναν άνθρωπο που δεν είναι πια εδώ είναι στοιχείο αξιοπρέπειας»
6 Μαρτίου, 2025