Friends and relatives hold photographs as they mourn victims of a massive nightclub fire, during a protest in the town of Kocani, North Macedonia, Monday, March 17, 2025. (AP Photo/Visar Kryeziu)

Κότσανι: Απαρηγόρητοι οι συγγενείς των θυμάτων της πυρκαγιάς, σε εξέλιξη οι έρευνες – Νέος γύρος διαδηλώσεων στις 18:00

Απαρηγόρητοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στη Βόρεια Μακεδονία. Από τους δεκάδες τραυματίες, αρκετοί έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία του εξωτερικού, και στη χώρα μας.

Έχει ήδη διαταχθεί 48ωρη κράτηση για 16 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πρώην υπουργός Οικονομίας, καθώς από αυτό το υπουργείο προέρχεται η σφραγίδα της άδειας του συγκεκριμένου κλαμπ. Ανακρίθηκε και ο δήμαρχος της πόλης, ο οποίος δεν κρατήθηκε, ενώ νωρίτερα είχε υποβάλει την παραίτησή του.

Παράλληλα, πληροφορίες που δημοσιεύονται αναφέρουν ότι ο υπουργός Εσωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας ήδη έχει προχωρήσει στην αποπομπή έξι στελεχών της περιοχής, της αστυνομίας αλλά και της Υπηρεσίας Γενικών Υποθέσεων που εντάσσεται και αυτή στο υπουργείο Εσωτερικών.

Το πένθος μετατρέπεται σε οργή και σε ολόκληρη τη χώρα οργανώνονται διαδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Σήμερα, τις 18:00 στην πλατεία των Σκοπίων θα πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τον κόσμο να αναφέρει ότι «η χώρα, για άλλη μια φορά, είναι τυλιγμένη στα μαύρα».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αρβανίτης: Κόντρα σε κάθε απόπειρα συγκάλυψης
19 Μαρτίου, 2025
Χαμάς: «Το Ισραήλ έχει αυταπάτες αν πιστεύει ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις θα αλλάξουν τη συμφωνία»
18 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν ο 26χρονος που πυροβόλησε δύο άτομα και ο 40χρονος συνεργός του
18 Μαρτίου, 2025
Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση παρακαλά για παραπομπή του Χ. Τριαντόπουλου χωρίς να λειτουργήσει η προανακριτική
18 Μαρτίου, 2025
Νίκος Πλακιάς για Χρήστο Τριαντόπουλο: «Γιατί δεν έρχεσαι κατευθείαν στο ακροατήριο; Απέναντι μας»
18 Μαρτίου, 2025
Απίστευτο περιστατικό στο Μενίδι: Άρπαξε σκύλο από αυλή σπιτιού μέρα μεσημέρι – «Το είχα σαν παιδί μου»
18 Μαρτίου, 2025
Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου
18 Μαρτίου, 2025
Δημοσκόπηση Alco: Πρόωρες εκλογές επιθυμούν οι μισοί πολίτες – Εντυπωσιακή άνοδος για την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου
18 Μαρτίου, 2025
Προανακριτική: Τι σημαίνει η κίνηση του Χρήστου Τριαντόπουλου – Οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν από εδώ και πέρα
18 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Ξεκίνησε η επέλαση του χιονιά – Πού χρειάζονται αλυσίδες
18 Μαρτίου, 2025