Η Πειραιώς χορηγός της συναυλίας της Joyce DiDonato στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

ΗΠειραιώς είναι χορηγός του ρεσιτάλ της Joyce DiDonato με θέμα τραγούδια για τον έρωτα μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τρίτη 8 Απριλίου 2025 στις 20:30, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

Η πολυβραβευμένη Aμερικανίδα μεσόφωνος θεωρείται μια από τις πιο δυναμικές ερμηνεύτριες όπερας της γενιάς της και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για την εκφραστική δύναμη, την τεχνική της αρτιότητα και την καθηλωτική σκηνική παρουσία της.

Στο πιάνο, ο βραβευμένος με Grammy, Craig Terry θα συνοδεύσει την DiDonato σε ένα μουσικό ταξίδι με θέμα τον έρωτα ως βίωμα, μέσα από την οπτική της γυναίκας.

Ένα πρόγραμμα που υπόσχεται μια συναρπαστική μουσική εμπειρία, συνδυάζοντας τη δεξιοτεχνία του Craig Terry με τη βαθιά εκφραστικότητα της φωνής της DiDonato. Μια βραδιά όπου η δύναμη της ανθρώπινης φωνής και η μαγεία του πιάνου θα συναντηθούν σε μια μοναδική καλλιτεχνική σύμπραξη.

Η Πειραιώς, συνεπής στη δέσμευσή της να συμμετέχει ενεργά στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της χώρας, υποστηρίζει σημαντικές πολιτιστικές πρωτοβουλίες και κορυφαίους φορείς πολιτισμού. Η συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας, που περιλαμβάνει μια δέσμη δράσεων για την προαγωγή και ενίσχυση της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αρβανίτης: Κόντρα σε κάθε απόπειρα συγκάλυψης
19 Μαρτίου, 2025
Χαμάς: «Το Ισραήλ έχει αυταπάτες αν πιστεύει ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις θα αλλάξουν τη συμφωνία»
18 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν ο 26χρονος που πυροβόλησε δύο άτομα και ο 40χρονος συνεργός του
18 Μαρτίου, 2025
Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση παρακαλά για παραπομπή του Χ. Τριαντόπουλου χωρίς να λειτουργήσει η προανακριτική
18 Μαρτίου, 2025
Νίκος Πλακιάς για Χρήστο Τριαντόπουλο: «Γιατί δεν έρχεσαι κατευθείαν στο ακροατήριο; Απέναντι μας»
18 Μαρτίου, 2025
Απίστευτο περιστατικό στο Μενίδι: Άρπαξε σκύλο από αυλή σπιτιού μέρα μεσημέρι – «Το είχα σαν παιδί μου»
18 Μαρτίου, 2025
Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου
18 Μαρτίου, 2025
Δημοσκόπηση Alco: Πρόωρες εκλογές επιθυμούν οι μισοί πολίτες – Εντυπωσιακή άνοδος για την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου
18 Μαρτίου, 2025
Προανακριτική: Τι σημαίνει η κίνηση του Χρήστου Τριαντόπουλου – Οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν από εδώ και πέρα
18 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Ξεκίνησε η επέλαση του χιονιά – Πού χρειάζονται αλυσίδες
18 Μαρτίου, 2025