Συνελήφθη καθαρίστρια της Βουλής

Με την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθη το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου μία 45χρονη που σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται ως καθαρίστρια στη Βουλή, επειδή κόλλησε μία σερβιέτα πάνω στο φυλάκιο του εύζωνα δίπλα από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Στη συνέχεια η 45χρονη με έναν μαύρο μαρκαδόρο προσπάθησε να γράψει κάποιες λέξεις πάνω στο ίδιο φυλάκιο, με τον επόπτη των ευζώνων να προσπαθεί να την αποτρέψει, καταφέρνοντας τελικά να την διώξει. Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί καθώς με τον ίδιο μαρκαδόρο πήγε στα σκαλιά κάτω από το φυλάκιο και κατάφερε να γράψει τη λέξη «Γ…» και κάποιες άλλες συλλαβές.

Επί τόπου έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που τη σταμάτησαν και της πέρασαν χειροπέδες, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για «φθορά ξένης ιδιοκτησίας» και τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ρωσία: Το υπουργείο Άμυνας αρχίζει την εκστρατεία της εαρινής επιστράτευσης για 160.000 νεαρούς νεοσύλλεκτους
31 Μαρτίου, 2025
Ο Όλιβερ Στόουν θα καταθέσει για τη δολοφονία Κένεντι
31 Μαρτίου, 2025
Πέθανε ο αρχαιολόγος Γεώργιος Σ. Κορρές
31 Μαρτίου, 2025
Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους 2.500 εποχικούς πυροσβέστες
31 Μαρτίου, 2025
Στη φυλακή άνδρας που κατηγορείται για τον βιασμό 13χρονης στην Κάλυμνο
31 Μαρτίου, 2025
Εύβοια: Συνελήφθη ο άνδρας που παρενόχλησε 11χρονη
31 Μαρτίου, 2025
Φωτιά σε αντιπροσωπεία της Tesla στη Ρώμη
31 Μαρτίου, 2025
Πολωνία: Συμφωνία-μαμούθ ύψους 2 δισ. ευρώ με τις ΗΠΑ για την ανάπτυξη της αεράμυνας με Patriot
31 Μαρτίου, 2025
Σάλος με τις δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη για Φιλιππίδη και Παπούλια
31 Μαρτίου, 2025
Μασκ: Έλεγχος στα μέλη του Κογκρέσου που πλούτισαν περιέργως
31 Μαρτίου, 2025