Προκαλεί ο οδηγός του φονικού τροχαίου στον Λαγκαδά: «Δύο ποτήρια ήπια, αλλά έφαγα πολύ φαγητό»

Απίστευτα είναι όσα υποστήριξε ο μεθυσμένος οδηγός που σκότωσε τη 50χρονη στο φονικό τροχαίο στον Λαγκαδά, καθώς ισχυρίστηκε ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στην ποσότητα αλκοόλ που κατανάλωσε, αλλά σε άλλους παράγοντες, όπως το φαγητό.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ισχυρίστηκε ότι «δύο ποτήρια τσίπουρο ήπια, αλλά έφαγα πολύ φαγητό. Μου αρέσει να πηγαίνω προς τα εκεί (το Κολχικό). Εκείνη την ημέρα είχαμε λαϊκή, πολυκοσμία, φασαρία, πήγα εκεί στην ταβέρνα, κάτσαμε, ήπια δυο ποτηράκια, αλλά στον γυρισμό με τύφλωσαν φώτα από άλλο αυτοκίνητο».

«Έφυγα από το Κολχικό, πήγαινα για το σπίτι μου, πριν τον Λαγκαδά, με στραβώσανε φώτα, με τυφλώσανε και τώρα τι έγινε, ένα “μπαμ”… φορούσα ζώνη. Τελευταία ματιά που πρόλαβα να ρίξω ήταν το αμάξι της γυναίκας τουμπαρισμένο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έπειτα, ανέφερε πως έχει συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, αποδίδοντας ευθύνες στον αστυνομικό που τον σταμάτησε.

«Άλλες δυο φορές με πιάσανε να οδηγώ μεθυσμένος, με δυο μπύρες την κάθε φορά, καταλάβατε; Έπεσα σε αστυνομικό αυστηρό! Μου λέει “πάρε ποδήλατο”. Ειρωνεία!», είπε ο 60χρονος.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Forbes: Πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο ο Έλον Μασκ
1 Απριλίου, 2025
Η κακοκαιρία «χτυπά» την Κεντρική Μακεδονία – Προειδοποιήσεις από τους μετεωρολόγους
1 Απριλίου, 2025
Κορωπί: Κακοποιούνταν συστηματικά από τον πατέρα του ο 51χρονος των επιθέσεων
1 Απριλίου, 2025
Ψευτο-ιερέας πήρε 1.500 ευρώ από ανάπηρη γυναίκα για «να την κάνει να περπατήσει ξανά»
1 Απριλίου, 2025
Θάνατος 50χρονου στη Σίνδο: Η μαρτυρία του τελευταίου ανθρώπου που τον είδε ζωντανό
1 Απριλίου, 2025
Σχολεία: Πότε κλείνουν Γυμνάσια και Λύκεια για το καλοκαίρι
1 Απριλίου, 2025
Γενικός γραμματέας Εμπορίου: Ανυπόστατη η φημολογία περί αύξησης της τιμής του ψωμιού
1 Απριλίου, 2025
Κακοκαιρία: Ιδιοκτήτης φορτηγού στην Πάρο, έδεσε το όχημά του με σχοινιά για να μην το «πάρει» το νερό
1 Απριλίου, 2025
Θάνατος μικρού Εμίλ στη Γαλλία: Σοκαριστική εξέλιξη – Οι Αρχές φοβούνται ότι η σορός του είχε διατηρηθεί σε καταψύκτη
1 Απριλίου, 2025
Λογαριασμοί ρεύματος: Μειωμένες οι τιμές και τον Απρίλιο – Τι αναφέρουν κύκλοι του ΥΠΕΝ
1 Απριλίου, 2025