Στη φυλακή άνδρας που κατηγορείται για τον βιασμό 13χρονης στην Κάλυμνο

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 47χρονος από την Κάλυμνο που κατηγορείται για τον βιασμό μιας 13χρονης στο σπίτι της ανιψιάς του.

Κατά την απολογία του ο 47χρονος ισχυρίστηκε ότι τίποτα απ’ όσα του αποδίδονται σε είναι πραγματικότητα και πως όλα ανήκουν στη φαντασία της ανήλικης, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Star.

«Αρνούμαι ότι υπήρξε βιασμός, δεν έγινε τίποτα μεταξύ μας. Μάλλον τα έβγαλε από τη φαντασία της. Πράγματι ήμουν στο σπίτι της ανιψιάς μου για να την προσέχω, γιατί έλειπαν οι γονείς της, όταν έφτασε και η μικρή. Δεν την πείραξα όμως, δεν είχαμε κανενός είδους επαφή», είπε στις ανακριτικές αρχές, ωστόσο δεν έπεισε και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η ανήλικη είχε περιγράψει στους αστυνομικούς τον εφιάλτη, που όπως η ίδια λέει, έζησε στα χέρια του κατηγορούμενου.

«Έζησα έναν εφιάλτη στα χέρια του. Με παρέσυρε μέσα στο σπίτι και κλείδωσε την πόρτα. Τον παρακαλούσα να με αφήσει να φύγω. Δε με άκουγε. Με βίασε και με απειλούσε συνέχεια. Ντρέπομαι για αυτά που μου έκανε και κλαίω συνέχεια», περιέγραψε το κορίτσι.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Η Λάρισα επιστρέφει στη Super League μετά από 4 χρόνια
6 Απριλίου, 2025
Μαρίν Λεπέν: «Ο αγώνας μας θα είναι ειρηνικός και δημοκρατικός»
6 Απριλίου, 2025
Συνελήφθη 29χρονη για κλοπές
6 Απριλίου, 2025
Ισχυρή χαλαζόπτωση στη Βόρεια Χαλκιδική
6 Απριλίου, 2025
ΗΠΑ: Τουλάχιστον 16 νεκροί από πλημμύρες και ανεμοστρόβιλους
6 Απριλίου, 2025
Συνελήφθη μέλος συμμορίας που διέπραττε κλοπές και απάτες
6 Απριλίου, 2025
Κωστής Χατζηδάκης: Όραμά μας μια Ελλάδα που θα ανεβαίνει συνεχώς ψηλότερα
6 Απριλίου, 2025
Παζάρι με τον Τραμπ για τους δασμούς ανήγγειλε η Φον Ντερ Λάιεν
6 Απριλίου, 2025
Stoiximan Basket League: Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 με τον Πανιώνιο
6 Απριλίου, 2025
Μελόνι για δασμούς Τραμπ: Δεν συμφωνούμε με την απόφαση των ΗΠΑ
6 Απριλίου, 2025