Απατεώνες ζητούν λεφτά «για την αποκατάσταση του Άρη Μουγκοπέτρου»

Διάφοροι επιτήδειοι βρήκαν ευκαιρία μετά το ατύχημα του Άρη Μουγκοπέτρου με την κροτίδα και ζητούν λεφτά στο όνομά του για την αποκατάσταση της υγείας του. Ο βιρτουόζος του κλαρίνου, που παραμένει νοσηλευόμενος στο ΚΑΤ, δεν είχε την παραμικρή σχετική ενημέρωση για κάτι τέτοιο, όπως αναφέρει και ο δικηγόρος του στο MEGA.

Μάλιστα προχώρησε και σε σχετική ανάρτηση στα social media.

Ο ξάδερφος και δικηγόρος του Άρη Μουγκοπέτρου, μιλώντας στο MEGA ανέφερε: «Η εφευρετικότητα των Ελλήνων δεν περιορίζεται. Έφτασε στα αυτιά του Άρη ότι μαζεύονται κάποια χρήματα για την αποκατάσταση των δαχτύλων του.

Πηγαίνουν πόρτα – πόρτα στα Καλάβρυτα που είναι το πατρικό του. Λένε μας έχει πει ο Άρης να μαζέψουμε χρήματα για να τον βοηθήσουμε. Είναι ψέμα. Ο Άρης αντιμετωπίζει μόνος του αυτό το πρόβλημα. Οποιοσδήποτε πλησιάσει και ζητήσει χρήματα για τον Άρη δεν ευσταθεί η διαδικασία.

Είναι συνειδητοποιημένος πλέον, ξέρει τι του έχει συμβεί, τι έχει γίνει, τώρα είναι η διαχείριση του σοκ. Έχει έρθει σε συνεννόηση με τον άνθρωπο που του κατασκεύαζε κλαρίνα και του έχει πει ότι θα το τακτοποιήσουν.