Η 29χρονη αποτύπωσε με τραγικό τρόπο στο χαρτί τη βία πριν τη δολοφονία της από τον πρώην σύντροφό της.
Η υπόθεση της Κυριακής Γρίβα συγκλονίζει ξανά την κοινή γνώμη, καθώς έρχεται στο φως ένα σκίτσο που είχε σχεδιάσει η ίδια πριν δολοφονηθεί. Το σκίτσο που προβλήθηκε από το κεντρικό δελτίο του Star δείχνει μία κοπέλα με κλειστά μάτια να κλαίει, αποτυπώνοντας τον ψυχικό και σωματικό πόνο που βίωνε από τον σύντροφό της.
Το σχέδιο βρέθηκε σε ένα τετράδιο, μαζί με ένα τετρασέλιδο γράμμα που είχε γράψει η Κυριακή και απευθυνόταν στον δολοφόνο της. Στο γράμμα εξηγούσε τους λόγους του χωρισμού και περιέγραφε τη βία που είχε υποστεί. Η πιο ανατριχιαστική φράση της ήταν: «δε θα είμαι εδώ για να σε δω αν άλλαξες».
Ο 40χρονος πρώην σύντροφός της καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων τον Μάρτιο του 2024. Στο δικαστήριο, η Εισαγγελέας διάβασε το γράμμα της Κυριακής προκαλώντας ρίγη στο ακροατήριο.





















