Γιώργος Μαζωνάκης: Επιστροφή στα social μετά το Δρομοκαΐτειο με μήνυμα «Όλα καλά; Ανησύχησα»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επανεμφανίστηκε στα κοινωνικά δίκτυα, λίγες εβδομάδες μετά τη σύντομη νοσηλεία του στο Δρομοκαΐτειο, βάζοντας τέλος σε περίοδο φημών και δημοσιευμάτων. Με μια μινιμαλιστική φωτογραφία, όπου ποζάρει μόνο με πετσέτα, επέλεξε να δώσει τον τόνο της επιστροφής του, αλλά και να σχολιάσει με υπαινιγμούς όσα ειπώθηκαν.

Η ανάρτηση δημοσιεύτηκε το βράδυ της Δευτέρας (01.09.2025) και συνόδευσε με λόγια που αναδεικνύουν την ένταση του δημόσιου διαλόγου γύρω από το πρόσωπό του: «Όλα καλά Γιώργο; Ανησύχησα βρε παιδί μου με αυτά που λένε στα κανάλια». Η φράση λειτουργεί ως απάντηση στα τηλεοπτικά σχόλια, χωρίς περαιτέρω αντιπαράθεση.

Υπενθυμίζεται πως ο καλλιτέχνης είχε οδηγηθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, μετά από εισαγγελική εντολή που υπέγραψαν κοντινά συγγενικά του πρόσωπα. Έκτοτε, φούντωσαν οι αναφορές για οικογενειακή σύγκρουση, με τον ίδιο να κρατά χαμηλούς τόνους.

Σήμερα δείχνει να επιστρέφει στην καθημερινότητα και να σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Η επιλογή του ύφους στην ανάρτηση αφήνει να φανεί πρόθεση για επανεκκίνηση με αυτοσαρκασμό και νηφαλιότητα, αποφεύγοντας να ρίξει λάδι στη φωτιά.