Στα κρατητήρια μέχρι αύριο ο τενόρος για τον ξυλοδαρμό του γιου του – Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Εξακολουθεί να παραμένει κρατούμενος ο τενόρος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 15χρονου γιου του…

Σήμερα (6/11/25) οδηγήθηκε από τα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Συντάγματος, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να δικαστεί στο αυτόφωρο, όμως η δίκη πήρε αναβολή για αύριο (7/11/25) προκειμένου όπως ο ίδιος είπε, να προετοιμάσει του ισχυρισμούς του.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο τενόρος ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με οποιοδήποτε περιοριστικό όρο, πλην όμως το δικαστήριο έκρινε ότι πρέπει να παραταθεί μέχρι αύριο η κράτησή του, για την ασφάλεια του ανήλικου τέκνου του.