Ισχυρές δυνάμεις ΜΑΤ παρατάχθηκαν από νωρίς για να διασφαλίσουν την άφιξη του Πρωθυπουργού, ενώ σημειώθηκαν συγκρούσεις με τους αγρότες για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Από νωρίς το πρωί, στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης παρατάχθηκαν πολυάριθμα οχήματα της Αστυνομίας, μεταφέροντας ισχυρές δυνάμεις ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί, με κράνη και ασπίδες, παρατάχθηκαν μπροστά από το αεροδρόμιο για να αποτρέψουν τον αποκλεισμό του από αγρότες, εξασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη άφιξη του Πρωθυπουργού.
Παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας, υπήρξαν εντάσεις και συγκρούσεις με τους αγρότες, οι οποίοι μπλόκαραν την είσοδο και φώναζαν διαμαρτυρόμενοι για τις καθυστερήσεις και τα ζητήματα σχετικά με τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται, με την κατάσταση να παρακολουθείται στενά από τις αρχές.



















