Κατολισθήσεις, καταπτώσεις βράχων, αποκλεισμένους δρόμους και πλημμυρικά φαινόμενα στην Κέρκυρα, τη Θεσπρωτία και τα Ιωάννινα, είναι ο απολογισμός της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε τις συγκεκριμένες περιοχές τα ξημερώματα της Παρασκευής (21.11.25).
Τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν τα χωριά Καρουσάδες, Βελονάδες, Σιδάρι στην Κέρκυρα, όπου κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας επιχειρούν για να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία στους δρόμους. Μια ολόκληρη πλαγιά κατέρρευσε στο σημείο όπου βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρές ζημιές σε περιπολικά και αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο χώρο.
Η Θεσπρωτία και τα Ιωάννινα πλήττονται για τρίτη ημέρα από το κύμα κακοκαιρίας. Ο ποταμός Καλαμάς υπερχείλισε με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο κάμπος της Βρυσέλλας με τα μανταρίνια. Οι αγρότες είναι σε απόγνωση καθώς βλέπουν μέσα στα νερά την παραγωγή τους, την περίοδο της συγκομιδής. Επίσης, πλημμυρικά φαινόμενα παρατηρούνται και στην περιοχή των Τζουμέρκων.

















