Τραγωδία το πρωί της Τετάρτης (29-11-2025) στο αμαξοστάσιο του ΗΣΑΠ στον Πειραιά, με έναν 50χρονο αρχιτεχνίτη να χάνει τη ζωή του. Το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως. Ο άτυχος εργαζόμενος καταπλακώθηκε από μηχανήματα και παρά την ταχύτατη κινητοποίηση συναδέλφων του, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Στο αμαξοστάσιο του ΗΣΑΠ στον Πειραιά επικράτησε πανδαιμόνιο μετά το εργατικό δυστύχημα. Συνάδελφοι του θύματος ειδοποίησαν γρήγορα ασθενοφόρο, αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν αργά για τον 50χρονο αρχιτεχνίτη. Διασώστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του, κατά τη μεταφορά στο Τζάνειο νοσοκομείο.
Όπως έκανε γνωστό η ΣΤΑΣΥ, το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια τεχνικών εργασιών στην επισκευαστική βάση της εταιρείας στον Πειραιά και αναμένονται έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας.
Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η αγωνιώδης επιχείρηση Πυροσβεστικής, ΕΛ.ΑΣ και του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του 50χρονου αρχιτεχνίτη στο Τζάνειο.

















