Διαφορετική στάση κράτησε ενώπιον της ανακρίτριας Πειραιά η 46χρονη που είχε ομολογήσει τη δολοφονία της 75χρονης πεθεράς της στη Σαλαμίνα. Η γυναίκα δεν αποδέχεται πλέον τις κατηγορίες επικαλούμενη κενά μνήμης.
Η 46χρονη υποστήριξε στην ανακρίτρια ότι δεν θυμάται απολύτως τίποτα από την ημέρα της δολοφονίας στη Σαλαμίνα και ότι έχει «κενά μνήμης», σύμφωνα με την δικηγόρο της.
Όπως δήλωσε η δικηγόρος της 46χρονης,Ειρήνη Μαρούπα, στο ΕΡΤnews, η 46χρονη «σοκαρίστηκε από το θέαμα της νεκρής πεθεράς της», ενώ θα ζητηθεί πραγματογνωμοσύνη για το ηχητικό ντοκουμέντο που βρίσκεται στη δικογραφία.
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο η 46χρονη οδηγήθηκε στα δικαστήρια Πειραιά το πρωί της Παρασκευής ενώ αποδοκιμάστηκε έντονα από συγκεντρωμένους πολίτες.
Εναντίον της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

















