Σκασμένα λάστιχα και μπογιές στα τρακτέρ, ενώ συζητούνται μαζικές κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Αφίδνες.
Αντιμέτωποι με βανδαλισμούς ήρθαν δύο αγρότες από το μπλόκο στη Νίκαια της Λάρισας, που συμμετείχαν στη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς τα τρακτέρ τους βρέθηκαν με σκασμένα λάστιχα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, οι αγρότες είχαν πάει με δική τους πρωτοβουλία στη συνάντηση, ωστόσο κάποιοι από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες φαίνεται πως «πήραν την κατάσταση στα χέρια τους» και έσκασαν τα λάστιχα. Επιπλέον, στα δύο τρακτέρ γράφτηκε η λέξη «Προδότη», στο ένα με κόκκινη και στο άλλο με μπλε μπογιά, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, το συντονιστικό του μπλόκου εισηγήθηκε τη διαγραφή των δύο αγροτών που συμμετείχαν στη σύσκεψη. Επιπλέον, υπάρχουν εισηγήσεις για μαζική κάθοδο τρακτέρ στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες, καθώς και για αποκλεισμό των διοδίων στις Αφίδνες, κλείνοντας είσοδο και έξοδο της Αττικής. Οι προτάσεις θα συζητηθούν την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου με συμμετοχή αγροτών από όλα τα μπλόκα στο Παλαμά της Καρδίτσας.
















