Τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε μονοκατοικία, απείλησαν τους ιδιοκτήτες και διέφυγαν με μεγάλη λεία πριν φτάσει η Αστυνομία.
Σκηνές τρόμου έζησε ένα ζευγάρι μεσηλίκων στην Αγία Παρασκευή, όταν τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στη μονοκατοικία τους, τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν ότι στο σπίτι υπήρχαν χρήματα και τιμαλφή. Μπήκαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και ήρθαν αντιμέτωποι με τους ιδιοκτήτες, τους οποίους απείλησαν με ρόπαλο και κατσαβίδι. Στη συνέχεια, τους έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με χειροπέδες και έψαξαν τους χώρους του σπιτιού, αναζητώντας χρήματα και χρυσαφικά.
Οι ληστές εντόπισαν περίπου 65.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 32.000 ευρώ, τα οποία τοποθέτησαν σε τσάντα πριν διαφύγουν με όχημα που τους περίμενε. Όπως αναφέρεται, οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά.
Ο 62χρονος ιδιοκτήτης κατάφερε να λυθεί πριν ολοκληρωθεί η ληστεία και κάλεσε τις Αρχές, ωστόσο τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι αναζητούνται.


















