Το τελευταίο αντίο στον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε οδηγώντας πατίνι λένε συγγενείς και φίλοι στην Μακρίσια Ηλείας.
Η Ηλεία έχει βυθιστεί στο πένθος μετά τον θάνατο του μαθητή την ώρα που οδηγούσε πατίνι και τον αποχαιρετούν σε κλίμα θλίψης.
Η εξόδιος ακολουθία τελείται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μακρισίων, με πλήθος κόσμου να έχει συγκεντρωθεί για να πει το τελευταίο «αντίο» στο άτυχο παιδί .. Φίλοι και συμμαθητές έφτασαν στην εκκλησία κρατώντας λευκά μπαλόνια για να τον αποχαιρετήσουν με αυτόν τον τρόπο.
Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (29.04.2026), όταν το πατίνι που οδηγούσε ο Κωνσταντίνος συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό όχημα.





Ο 13χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Κρεστένων, όμως οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, καθώς έφερε σοβαρότατα τραύματα.















