Τη δική του απάντηση σε όσα είπε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο Αχιλλέας Μπέος για τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών που αναγράφονται στο Σύνταγμα, στον χώρο μπροστά από τη Βουλή, έδωσε ο Νίκος Πλακιάς.
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Βόλου καταφέρθηκε εναντίον όσων δημιούργησαν το αυτοσχέδιο μνημείο των θυμάτων των Τεμπών και ζήτησε να σβηστούν τα ονόματα των 57 νεκρών, ενώ δεν δίστασε να ζητήσει να παρέμβει προσωπικά για το θέμα ο πρωθυπουργός.
Από πλευράς του ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, προέβη σε μια ιδιαίτερα οργισμένη ανάρτηση εναντίον του Αχιλλέα Μπέου, τονίζοντας ότι «τα ονόματα είναι εκεί για όσο η δικαιοσύνη δεν κάνει το καθήκον της», ενώ υπογράμμισε ότι «κάποια ημέρα θα βρεθούμε και εκεί θα δω αν μπορείς να αντικρίσεις έναν γονιό και να τα πεις μπροστά του όλα αυτά που λες τρία χρόνια τώρα».
Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά


















