Ύποπτο κρούσμα κοροναϊού στην Κοζάνη – Σε καραντίνα 19χρονος

Στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης προσήλθε 19χρονος Ιάπωνας με συμπτώματα παρόμοια με αυτά που δημιουργεί ο Κοροναϊός, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Ο νεαρός Ιάπωνας, ο οποίος ήρθε στην Κοζάνη για να επισκεφτεί συγγενικά του πρόσωπα που εργάζονται ως σύμβουλοι στη ΔΕΗ, ταξίδεψε στην Ελλάδα μέσω Σιγκαπούρης, αλλά και Γερμανίας, ερχόμενος σε επαφή με δεκάδες Κινέζους, σύμφωνα με το kozanimedia.gr.

Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα ο διοικητής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Στέργιος Γκανάτσιος, «τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο και, σύμφωνα με τις οδηγίες, ο ασθενής έχει μπει για τις επόμενες 48 ώρες σε θάλαμο απομόνωσης, μέχρι να εξακριβωθεί εάν πρόκειται για κρούσμα ή όχι. Πάντως οι περισσότερες εκτιμήσεις δείχνουν ότι πρόκειται για γρίπη, αλλά θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις».

Σημειώνεται πως ο 19χρονος δεν θα μεταφερθεί στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, παρά μόνο εάν διαπιστωθεί πως πρόκειται για κρούσμα κορωνοϊού, κάτι που θα γνωρίζουμε πιθανόν αύριο, Πέμπτη.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Συντάξεις: Έξτρα λεφτά αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα λεφτά αν έχετε τόση σύνταξη
2 Απριλίου, 2025
Στη Βαρσοβία για το άτυπο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Νίκος Δένδιας
2 Απριλίου, 2025
Ντόναλντ Τραμπ: «Δασμοί ύψους 20% στην Ευρωπαϊκή Ένωση»
2 Απριλίου, 2025
Χατζηδάκης: Μεγάλη δεύτερη ευκαιρία στη μεσαία τάξη για τη ρύθμιση του «κόκκινου» ιδιωτικού χρέους
2 Απριλίου, 2025
Τέμπη: Τι λέει η έκθεση πραγματογνώμονα της οικογένειας Παπαγγελή
2 Απριλίου, 2025
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-0: Στον τελικό οι «ερυθρόλευκοι»
2 Απριλίου, 2025
Απεργία 9 Απριλίου: Την κοινή συμμετοχή τους αποφάσισαν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες της χώρας
2 Απριλίου, 2025
Ο Λευκός Οίκος διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες για αποχώρηση Μασκ
2 Απριλίου, 2025
Στη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ ο Χακάν Φιντάν
2 Απριλίου, 2025
Αντσελότι: Ποτέ δεν σκέφτηκα να εξαπατήσω την εφορία
2 Απριλίου, 2025