Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του 65χρονου ψαροντουφεκά που αγνοείται από το μεσημέρι της Τρίτης, στην θαλάσσια περιοχή του Φραγκοκάστελλου, στα Σφακιά.
Ο άνδρας είχε αναχωρήσει από το σπίτι του για να κάνει υποβρύχιο ψάρεμα χθες το μεσημέρι, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.
Οι Αρχές ενημερώθηκαν χθες το βράδυ από την οικογένειά του, η αγωνία της οποίας μεγαλώνει όσο περνούν οι ώρες. Μέχρι στιγμή πάντως, οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει κάποιο αποτέλεσμα, όπως μεταδίδει το Cretalive.gr.
Στις έρευνες συμμετέχουν 2 σκάφη του Λιμενικού Σώματος, εναέριο μέσο της Frontex, αλιευτικό σκάφος της περιοχής και στη στεριά δύο δύο περιπολικά του λιμενικού.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, στην περιοχή πνέει βορειοδυτικός άνεμος 4 μποφόρ.
Οι έρευνες επικεντρώνονται στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή όπου είχε μεταβεί ο 65χρονος για ψάρεμα, με τις αρχές να αξιοποιούν κάθε διαθέσιμο στοιχείο στην προσπάθεια εντοπισμού του.
















