Μαζί στο Πανεπιστήμιο μητέρα και γιος στη Λάρισα

Διπλή και.. σπάνια η χαρά για οικογένεια στη Λάρισα. Ο γιος Δημήτρης και η μητέρα Φωτεινή κατάφεραν από κοινού να δώσουν τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων και να την κερδίσουν πανηγυρικά!

Η 43χρονη μητέρα εισήχθη πρώτη στην Οδοντιατρική Αθηνών, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τρίτο έτος της Φυσικοθεραπείας, ενώ ο 19χρονος Δημήτρης που αγωνίζονταν για πολλά χρόνια στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ, πέτυχε την εισαγωγή του επίσης στο τμήμα Φυσικοθεραπείας! 

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος και συνάμα συγκινημένος.. Η μάνα μου, μου έδωσε ένα κίνητρο να καταλάβω πως τίποτα στη ζωή δεν είναι δύσκολο και ποτέ δεν είναι αργά και ότι μέσα από τις δυσκολίες βγαίνουμε πιο δυνατοί..την θεωρώ παράδειγμα προς μίμηση και χαίρομαι γι’ αυτή…» δήλωσε στο onlarissa.gr ο Δημήτρης.

Σε πελάγη ευτυχίας και η μητέρα του που σημείωσε μεταξύ άλλων στο onlarissa.gr πως «είμαι χαρούμενη, ο γιος μου εκπληρώνει το όνειρο του και εισάγεται στην σχολή της πρώτης επιλογής του (φυσικοθεραπεία). Μετά από μια δύσκολη χρονιά με 2 χειρουργεία κατάφερε να ανταπεξέλθει επιτυχώς στις αυξημένες απαιτήσεις των πανελληνίων εξετάσεων».

Όσο για μένα το όνειρο της ιατρικής ήταν το ανεκπλήρωτο όνειρο «προσπάθησα πολύ, διάβασα (χωρίς φροντιστήρια) αλλά προπάντων το πίστεψα πολύ. Tο γοργό έχει την χάρη του αλλά από το ποτέ το προτιμότερο είναι το αργά. Κανείς δεν πρέπει να αφήνει τα όνειρα του ανεκπλήρωτα και να προσπαθεί και να μάχεται για να τ’ αποκτήσει!»

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μυστικές συνομιλίες ΗΠΑ και αραβικών κρατών με το Ιράν για καθολική εκεχειρία σε όλα τα μέτωπα – Διπλωματικός πυρετός σε εξέλιξη
9 Οκτωβρίου, 2024
Ρωσία: Η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε ή αναχαίτισε 47 ουκρανικά drones
9 Οκτωβρίου, 2024
Κέρκυρα: Εργάτης έπεσε από τον 5ο όροφο ξενοδοχείου
9 Οκτωβρίου, 2024
ΤΑΞΙ – Αυτοκόλλητα για κάρτες: Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την προθεσμία
9 Οκτωβρίου, 2024
Μακρή: Η σχολική ποδιά καταργήθηκε από το 1982
9 Οκτωβρίου, 2024
Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο εν κινήσει
9 Οκτωβρίου, 2024
Kίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακή συμφόρηση στον Κηφισό και στην Λ. Ποσειδώνος – Αυξημένη ροή και στην Αττική Οδό
9 Οκτωβρίου, 2024
Μέση Ανατολή: Πολεμικές επιχειρήσεις του Ισραήλ από στεριά και αέρος κατά του Λιβάνου – Πολύνεκρο πλήγμα στη Δαμασκό
9 Οκτωβρίου, 2024
Μελέτης Ηλίας στο «The 2Night Show»: Το δοκιμαστικό στο Deal και ο ρόλος που τον σημάδεψε
9 Οκτωβρίου, 2024
Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Νέα εκδήλωση για την ακρίβεια και την οικονομία
9 Οκτωβρίου, 2024