Πάτρα: Ξύλο μεταξύ καρναβαλιστών (video)

Παρόλο που οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι είχαν απαγορευθεί λόγω κοροναϊού, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που φόρεσαν αποκριάτικα κοστούμια και βγήκαν στους δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα, κατά τη διάρκεια όμως της διασκέδασης σημειώθηκαν επεισόδια σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης ενώ παράλληλα άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε οχήματα.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Κυριακής στην οδό Γεροκωστοπούλου όπως μεταδίδει το patrastv.gr δύο παρέες νεαρών πιάστηκαν στα χέρια ενώ ένα άτομο δέχτηκε πολλά χτυπήματα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με όσα μεταδίδει το achaianews.gr, νεαροί προκάλεσαν φθορές σε οχήματα στην πλατεία Νόρμαν με τους κατοίκους να καλούν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχους για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι φθορές έγιναν ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη πάρτι φοιτητών με καρναβαλιστές από γκρουπ.

Επίσης ακόμα ένα επεισόδιο σημειώθηκε όταν νεαροί επιτέθηκαν σε καρναβαλίστριες και κλωτσούσαν τις βαλίτσες τους.

Για τα επεισόδια δεν πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Δένδιας: Με καινοτομία, νέες τεχνολογίες και νέα Δομή Δυνάμεων προχωράμε στη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση
16 Φεβρουαρίου, 2025
ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη Μητσοτάκη: «Η συγκάλυψη είναι η ειδικότητά του»
16 Φεβρουαρίου, 2025
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη: «Μείζον πολιτικό ζήτημα η ευθεία αμφισβήτηση της δικαιοσύνης»
16 Φεβρουαρίου, 2025
Γάζα: Νεκροί Παλαιστίνιοι αστυνομικοί από ισραηλινό βομβαρδισμό
16 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: «Σημείο αναφοράς οι πραγματογνωμοσύνες που θα μπουν στη δικογραφία»
16 Φεβρουαρίου, 2025
Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Με τι καιρό θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη
16 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: 1.300 σεισμοί από την 1η Φεβρουαρίου
16 Φεβρουαρίου, 2025
«Κλείδωσαν» οι συνομιλίες ΗΠΑ – Ρωσίας την ερχόμενη εβδομάδα στο Ριάντ
16 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικές ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά
16 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Η ΝΔ επιχειρεί «μπάζωμα παντού», στην Ελλάδα και την Ευρώπη
16 Φεβρουαρίου, 2025