Καραμανλής: Nα συνεχίσουμε να πειθαρχούμε στις οδηγίες του ΕΟΔΥ

O υπουργός Κώστας Αχ. Καραμανλής βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τους επικεφαλής κρίσιμων υποδομών και ιδίως της ΥΠΑ, της ΕΥΔΑΠ, του ΟΑΣΑ, του ΟΣΕΘ, του ΟΣΕ, του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», καθώς και με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου που είναι υπεύθυνες για τη λειτουργία των αυτοκινητοδρόμων.

Αντικείμενο της συνεργασίας ήταν η επιβεβαίωση και επικαιροποίηση πλάνων έκτακτης ανάγκης ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία τους σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο μπορεί να προβλεφθεί για το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, συγκροτήθηκε συντονιστικό όργανο του υπουργείου υπό την εποπτεία του γγ Μεταφορών, Νίκου Σταθόπουλου, για την επίβλεψη της εφαρμογής των πλάνων που έχουν εκπονηθεί.

Επίσης, το υπουργείο προετοίμασε επιχειρησιακό σχέδιο και είναι έτοιμο να λειτουργήσει με μειωμένο προσωπικό, εφόσον οι συνθήκες το επιβάλουν.

Σε δήλωσή του ο κ. Καραμανλής τονίζει: «Είναι μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, την οποία μόνο με υπευθυνότητα και ψυχραιμία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Από τη μεριά του υπουργείου μας, έχουμε προετοιμαστεί ώστε ιδίως οι πλέον κρίσιμες υποδομές να μπορούν να λειτουργήσουν απρόσκοπτα. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι όλοι μας να συνεχίσουμε να πειθαρχούμε στις οδηγίες του ΕΟΔΥ».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Νίκος Ανδρουλάκης: Είμαι θετικός για ντιμπέιτ
7 Οκτωβρίου, 2024
Επιτυχής ολοκλήρωση της διάθεσης ποσοστού 10% του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας
7 Οκτωβρίου, 2024
Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη στον Πειραιά
7 Οκτωβρίου, 2024
Η Ουκρανία χτύπησε ρωσικό ναρκαλιευτικό στη Βαλτική
7 Οκτωβρίου, 2024
Γεραπετρίτης: Δεν θα εμπλακούμε σε πολεμική σύρραξη στη Μέση Ανατολή
7 Οκτωβρίου, 2024
Στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι ένας άνδρας και μία γυναίκα
7 Οκτωβρίου, 2024
Πέθανε ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου, Γιόχαν Νέεσκενς
7 Οκτωβρίου, 2024
Εννέα συλλήψεις πριν τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
7 Οκτωβρίου, 2024
Συνελήφθη άνδρας που κυκλοφορούσε με πιστόλι και μαχαίρια
7 Οκτωβρίου, 2024
Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στη Σκιάθο
7 Οκτωβρίου, 2024