Σκληρό βίντεο: Σεκιουριτάς χτυπά με λύσσα άστεγο σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο

Τα ξενοδοχεία στη συγκεκριμένη πόλη (Λονδίνο) είναι φημισμένα ανά την υφήλιο για την πολυτέλειά τους και το υπέρτατο επίπεδο των υπηρεσιών φιλοξενίας που προσφέρουν στους ενοίκους τους.

Ένα όμως βίντεο που πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα έχει κάνει αρκετούς χρήστες του Διαδικτύου να διερωτώνται αναφορικά με το κρυφό τίμημα αυτής της φιλοξενίας.

Συγκεκριμένα, τραβηγμένο από κάμερες ασφαλείας, το βίντεο παρουσιάζει άντρα των υπηρεσιών ασφαλείας υπερπολυτελούς λονδρέζικου ξενοδοχείου να χτυπά με απίστευτη βαναυσότητα άστεγο μπροστά ακριβώς από την κεντρική πύλη.

Τη σκηνή ανείπωτης βιαιότητας παρακολουθούν ατάραχοι κι άλλοι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, που βλέπουν τον ντυμένο με κουστούμι σεκιουριτά να γρονθοκοπεί και να κλωτσά τον άστεγο με απάνθρωπη λύσσα.

Δεν αντιδρούν ούτε καν όταν ο άντρας στηρίζεται σε γλάστρα για να ποδοπατήσει με πρωτοφανή αγριότητα τον άστεγο στο κεφάλι σαν να θέλει να του δώσει το τελειωτικό χτύπημα.

Όπως σχετικά αναφέρει η βρετανική Daily Mail, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 30 Δεκεμβρίου του 2018, με την υπεύθυνη προσωπικού του ξενοδοχείου ν’ ανακοινώνει μόλις την Παρασκευή ότι θα ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν.

Αρκέστηκε μόνο στο να αναφέρει πως ο άντρας που εμφανίζεται να βιαιοπραγεί δεν πρόκειται για υπάλληλο του πολυτελούς ξενοδοχείου αλλά για μέλος συνεργαζόμενης εταιρείας υπηρεσιών ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο-Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες:

https://www.youtube.com/watch?v=rujcDqcngu0