Αχαρνές: Στιγμές τρόμου για γνωστό δικηγόρο – Ληστές τον φίμωσαν και τον λήστεψαν

Στιγμές αγωνίας έζησε ο δικηγόρος Χρήστος Σαλαλές και η σύζυγός του, όταν πέντε ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους στις Αχαρνές, ακινητοποιώντας και φιμώνοντάς τους πριν τους ληστέψουν. Οι δράστες διέφυγαν με χρήματα και τιμαλφή, αφήνοντας το ζευγάρι δεμένο για πάνω από μία ώρα.

Το περιστατικό συνέβη σε περιοχή που, σύμφωνα με τον κ. Σαλαλέ, «λειτουργεί σαν φαρ ουέστ». Όπως δήλωσε στο STAR, «μου έκαναν λαβή στο λαιμό και με ακινητοποίησαν. Σε χρόνο “μηδέν” με έδεσαν και με φίμωσαν, το ίδιο και την σύζυγο».

Οι πέντε ληστές, οπλισμένοι και οργανωμένοι, έψαξαν σχολαστικά το σπίτι για χρήματα και τιμαλφή, ενώ δεν δίστασαν να κρατήσουν το ζευγάρι δεμένο και ανήμπορο να αντιδράσει.

«Ήταν σκληροί εγκληματίες. Είχαν πιστόλια, ήταν οργανωμένοι και αποφασισμένοι για οτιδήποτε. Μου είχαν το πρόσωπο κάτω στον καναπέ, ήμουν φιμωμένος, να μην μπορώ να αναπνεύσω. Προστασία και ασφάλεια δεν έχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, περιγράφοντας την εφιαλτική εμπειρία του.

Οι δράστες διέφυγαν με μία μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί το ίχνος τους.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Το Newsique.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ
11 Μαρτίου, 2025
Κουτσούμπας: Ό,τι κι αν κάνει η κυβέρνηση, η δίκαιη λαϊκή οργή δεν μπορεί να «νοθευτεί»
10 Μαρτίου, 2025
Κατρίνης: Η Τουρκία δεν μπορεί να είναι μέρος του ευρωπαϊκού αμυντικού μηχανισμού
10 Μαρτίου, 2025
Ματ Ντέιμον για «Οδύσσεια»: «Τα γυρίσματα πάνε πολύ καλά»
10 Μαρτίου, 2025
Εθνική Ελλάδος: Με Καρέτσα οι κλήσεις του Γιοβάνοβιτς για τα playoffs του Nations League
10 Μαρτίου, 2025
Κρεμλίνο: «Κενές οι κατηγορίες της Δύσης περί ρωσικής δολιοφθοράς στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ»
10 Μαρτίου, 2025
ΕΛ.ΑΣ: 265 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία την τελευταία εβδομάδα
10 Μαρτίου, 2025
Μακρόν: «Απροκάλυπτες ρωσικές προσπάθειες αποσταθεροποίησης της Μολδαβίας»
10 Μαρτίου, 2025
Κανάκης για Οικονόμου: «Δεν έχει ειπωθεί πιο απάνθρωπο σχόλιο απέναντι στους ανθρώπους με αναπηρία»
10 Μαρτίου, 2025
Στις 18 Μαρτίου η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για τα εξοπλιστικά
10 Μαρτίου, 2025