Αχτσιόγλου: Τα επιδόματα της κυβέρνησης εξανεμίζονται από τις διαρκείς αυξήσεις πριν μπουν στους λογαριασμούς

«Τα επιδόματα της κυβέρνησης δεν τροφοδοτούν μόνο το φαύλο κύκλο της αισχροκέρδειας, αλλά εξανεμίζονται από τις διαρκείς νέες αυξήσεις, πριν καλά – καλά μπουν στους λογαριασμούς των πολιτών», αναφέρει σε δήλωσή της η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου.

Τονίζε δε, ότι «σύντομα οι πολίτες που έχουν ήδη πληρώσει υπέρογκους λογαριασμούς, θα διαπιστώσουν ότι η πολυδιαφημισμένη επιδότηση των 600 ευρώ δεν ήταν πάρα ένας φθηνός εμπαιγμός».

Η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει επίσης ότι «η Ελλάδα έχει τη χειρότερη θέση στην Ευρώπη στη σχέση κόστους καυσίμων με τον μέσο μισθό», ότι «είναι στις πρώτες θέσεις στον ενεργειακό πληθωρισμό, με τις υψηλότερες αυξήσεις στο ρεύμα» και «στις πρώτες θέσεις στον πληθωρισμό πανευρωπαϊκά, πολύ πάνω από το μέσο όρο της Ευρωζώνης». Προσθέτει πως «όπως προδιαγράφεται από τις επιλογές του κ Μητσοτάκη, η ακρίβεια θα επιδεινωθεί περαιτέρω το φθινόπωρο».

Κατόπιν όλων αυτών καταλήγει ότι «η πολιτική αλλαγή είναι αναγκαιότητα» και ειδικότερα ότι «χρειάζεται μια προοδευτική κυβέρνηση που θα αυξήσει τους μισθούς, θα ρυθμίσει το ιδιωτικό χρέος, θα χτυπήσει στη ρίζα του προβλήματος, δηλαδή στην αισχροκέρδεια, και θα μειώσει ουσιωδώς τις τιμές του ρεύματος».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σύρος-Βουτσίνος: «Έλαβα αγωγή απ’το Κράτος ότι μου παίρνει τα κτήματα γιατί λέει δεν μου ανήκουν»
21 Φεβρουαρίου, 2025
Σε οριακό σημείο οι σχέσεις Τραμπ – Ζελένσκι: «Δεν είναι σημαντική η παρουσία του στις συνομιλίες» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
21 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Βρέθηκαν τρία καταγραφικά από την διαδρομή που ακολούθησε ο 39χρονος
21 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Πήρε προαγωγή ο ψυχίατρος που είχε εξετάσει τον 33χρονο που παρέσυρε με το όχημά του την άτυχη Ράνια
21 Φεβρουαρίου, 2025
Μαγνησία: Πειθαρχική δίωξη στον διευθυντή σχολείου όπου μαθητής τραυμάτισε συμμαθητές του
21 Φεβρουαρίου, 2025
Εurobasket 2025: Η Εθνική… άλωσε στην παράταση 93-89 την Τσεχία και πέρασε στα τελικά με υπογραφή Παπαπέτρου και Τολιόπουλου
21 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση με μαχαίρι στο μνημείο Ολοκαυτώματος του Βερολίνου – Ένας σοβαρά τραυματίας
21 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανικές εκλογές: Προβάδισμα για Μερτς, δεύτερη δύναμη το AfD – Τρίτος ο Σολτς σύμφωνα με δημοσκόπηση
21 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη άντρας κοντά στον ΟΣΕ Οινοφύτων – Επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε γυναίκες
21 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: Μέχρι πότε θα κρατήσει ο ισχυρός παγετός – Το Σάββατο η πιο κρύα ημέρα του φετινού χειμώνα
21 Φεβρουαρίου, 2025