«Αδερφός ποπ τραγουδίστριας στο κύκλωμα βιαστών – Ετοιμάζεται να τον συλλάβει η ΕΛ.ΑΣ.»

Σαφή ίχνη μεγάλου κυκλώματος μαστροπείας έχει εντοπίσει η Αστυνομία κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης του ομαδικού βιασμού που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα στη θεσσαλονίκη η οποία πλέον αποκτά νέες διαστάσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδα SPIRTO, οι έρευνες που προχωρούν με γοργούς ρυθμούς έχουν οδηγήσει τις Αρχές μεταξύ άλλων στον αδελφό δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Πηγές που θεωρούνται απόλυτα αξιόπιστες υπογραμμίζουν ότι οι αξιωματικοί της Αστυνομίας έχουν συγκεντρώσει πολύτιμα στοιχεία που καταδεικνύουν την εμπλοκή του έπειτα από παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του.

Η εικόνα που έχουν σχηματίσει είναι πως αποτελεί μέλος του κυκλώματος το οποίο επιχειρεί να εκμεταλλεύεται ευάλωτα κορίτσια. Πολλοί θεωρούν θέμα χρόνου τη σύλληψη του που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση λόγω και της στενής συγγενικής σχέσης του με τραγουδίστρια.

Πρόκειται συγκεκριμένα για τον αδελφό της καλλιτέχνιδας η οποία έχει αρκετούς φαν ειδικά στις νεαρές ηλικίες. Η οποία κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τα MME εκτός από τις αδιαμφισβήτητες φωνητικές ικανότητές της και με το θυελλώδες love story που είχε με επίσης πασίγνωστo και ιδιαίτερα αγαπητό άτομο της ελληνικής showbiz.

Βέβαια η ΕΛΑΣ εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή και άλλους ύποπτους για ανάμιξη στο κύκλωμα Στη διάθεση των Αρχών έχουν περιέλθει σημαντικά στοιχεία τα οποία τους επιτρέπουν να έχουν ασφαλή άποψη για τα αδίστακτα μέλη της σπείρας καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο δρουν.

Πηγή: Εφημερίδα SPIRTO