Αδιανόητη μαρτυρία γιατρού για την 69χρονη που πέθανε από λιποαναρρόφηση

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 69χρονης στην Κάρπαθο που πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση.

Η άτυχη γυναίκα χειρουργήθηκε από τον ίδιο γιατρό που ευθύνεται για τον θάνατο και τις 57χρονης hair stylist από την Πάτρα.

Νέες αποκαλύψεις «φωτιά»: «Πρέπει να της τρύπησα το έντερο», είπε ο χειρούργος
Ο χειρουργός στο νοσοκομείο της Ρόδου δήλωσε: «Ο θεράπων ιατρός επισκεπτόταν την ασθενή καθημερινά. Αν και η ασθενής ανέφερε πάντα κοιλιακό άλγος όπως μας ανέφερε η κόρη της, ήταν κάτι που δεν ανησύχησε τον γιατρό, ενώ θα έπρεπε, όπως και η γενική αίματος της ασθενούς».

Μάλιστα, ο πλαστικός χειρουργός φαίνεται να επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο γιατρό λίγες μέρες μετά, υπό τον φόβο ότι ευθύνεται εκείνος για τη διάτρηση εντέρου της 69χρονης, σύμφωνα με το MEGA.

«Της δόθηκε εξιτήριο, παρότι δεν δίνεται σε ασθενή που παρουσιάζει πτώση του αιματοκρίτη κατά 10 μονάδες, χωρίς να έχει εντοπιστεί η αιτία. Σημειωτέον ότι στις επιπλοκές της επέμβασης ο θεράπων ιατρός έγραψε «διάτρηση οργάνου». Τέσσερις μέρες μετά το εξιτήριο ο γιατρός της μου τηλεφώνησε και μου είπε πως: «Πρέπει να της έχω τρυπήσει το έντερο», πρόσθεσε ο χειρουργός στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Οι υποθέσεις έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών και γίνεται έρευνα για να διαλευκανθεί τι ακριβώς συνέβη και ποιος φέρει την ευθύνη.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Θρίλερ για το ποιοι θα είναι οι κληρονόμοι της περιουσίας της Καίτης Γκρέυ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Απεργία ΣΑΤΑ: Πότε «τραβούν χειρόφρενο» τα ταξί στην Αθήνα
12 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΥΠΑ: Επιδότηση 17.000 ευρώ σε ανέργους – Οι προϋποθέσεις
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκ! Σκότωσε με 35 μαχαιριές τη σύντροφό του και την εγκατέλειψε δίπλα στο 2 ετών παιδί τους
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Τασούλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις στις τράπεζες
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος ισχυρός σεισμός στις Κυκλάδες
12 Φεβρουαρίου, 2025
United Group: Συμφωνία για πώληση της SBB Σερβίας στην e& PPF Telecom
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει σειρά διαλέξεων σε φοιτητές στο Χάρβαρντ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Live: Η τέταρτη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας
12 Φεβρουαρίου, 2025