Αδιανόητο! Έκαναν έξωση σε 82χρονο ανάπηρο – «Μας έβγαλαν έξω με μπράβους. Τι να κάνω, που να μείνω;»

«Γροθιά στο στομάχι» αποτελούν τα όσα εκτυλίχθηκαν στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής. Ένας ηλικιωμένος με κινητικά προβλήματα βρέθηκε στον δρόμο, μέσα στο κρύο, όταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σπίτι του προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της έξωσης, παρά το γεγονός πως είχε εκδοθεί προσωρινή απόφαση του Δικαστηρίου για να παραμείνει.

Όπως μετέδωσε σε σχετικό της ρεπορτάζ το πρωί της Τετάρτης (29/11) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο οι χώροι του σπιτιού του ηλικιωμένου άδειασαν άρον-άρον και τα προσωπικά αντικείμενα του 82χρονου πετάχτηκαν στο πεζοδρόμιο καθώς το σπίτι του είχε βγει σε πλειστηριασμό τον περασμένο Δεκέμβριο, και πλέον έχει νέο ιδιοκτήτη.

Η επιχείρηση έξωσης έγινε με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων. Ο ηλικιωμένος, ο οποίος έχει χάσει το ένα του πόδι και είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, διέμενε στο σπίτι μαζί με τη γυναίκα του.

Από τα Νέα Μουδανιά, ο δήμος δέχτηκε να μεταφερθεί ένα ξύλινο σπιτάκι έξω από το σπίτι του κ. Θεόφιλου όπου θα περάσει τις επόμενες μέρες και νύχτες, εμμένοντας στη θέση του ότι δεν φεύγει από την περιουσία του.

Τι λέει ο ίδιος

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο ίδιος ο ηλικιωμένος στο βίντεο που ανήρτησε ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης.