Αδιανόητο: Ζευγάρι έπνιξε την κόρη των γειτόνων τους

Χειροπέδες σε ένα ζευγάρι για τον ξυλοδαρμό των γειτόνων τους και την άγρια δολοφονία του μόλις τεσσάρων ετών παιδιού τους πέρασαν οι αστυνομικοί στο Μιζούρι.

Ο 35χρονος Ίθαν Μαστ και η 21χρονη Κόρτνεϊ Όμεν συνελήφθησαν για επί μέρες βασανισμό των γειτόνων τους και για τον φόνο του μικρού κοριτσιού το οποίο έπνιξαν σε μια λιμνούλα.

Η σόρος του άτυχου παιδιού βρέθηκε τυλιγμένη σε μια κουβέρτα γεμάτη μελανιές από το λαιμό μέχρι τα πόδια.

Η μητέρα και το δίχρονο αδερφάκι του κοριτσιού νοσηλεύονται σε νοσοκομείο αφού βρέθηκαν άγρια βασανισμένοι σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού στο οποίο έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί.

Ο πατέρας της 4χρονης είπε στους αστυνομικούς ότι ο 35χρονος και η 21χρονη βασάνιζαν τον ίδιο και την οικογένειά του για δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το ζευγάρι που έχει συλληφθεί και το οποίο κατηγορείται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού και σεξουαλική κακοποίηση, βασάνιζε τους γείτονές του προκειμένου να… βγάλουν τον δαίμονα από μέσα τους.

Ο πατέρας των δύο παιδιών κατήγγειλε ότι υποχρέωσαν και τον ίδιο και την οικογένειά του να είναι αυτόπτες μάρτυρες των βασανιστηρίων.

Κατά τη μαρτυρία του τον υποχρέωσαν να δει και την δολοφονία της κόρης του, την οποία το σατανικό ζευγάρι βούτηξε μέσα σε μια παγωμένη λίμνη.

Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί δεν αντέδρασε, ο πατέρας της 4χρονης απάντησε ότι ο 35χρονς τον απείλησε πως θα τον πυροβολήσει.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή με τους αστυνομικούς να προαναγγέλλουν και άλλες συλλήψεις.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τροχαίο ατύχημα στην Καλλιθέα – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο
21 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: Ψύχος διαρκείας μέχρι τη Δευτέρα – Πού θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο
21 Φεβρουαρίου, 2025
Ζάκυνθος: Το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη συμβολαιογράφο που δολοφονήθηκε στο σπίτι της
21 Φεβρουαρίου, 2025
Ρόδος: 73 χρόνια η ποινή σε γυναικολόγο για βιασμούς και ασέλγεια σε 20 γυναίκες
21 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Έφτασε πριν από λίγο η τεχνική σύμβουλος της οικογένειάς του στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός
21 Φεβρουαρίου, 2025
Δημήτρης Πλακιάς κατά Βορίδη – «Έλα πρόσωπο με πρόσωπο να μου τα πεις από κοντά»
21 Φεβρουαρίου, 2025
Τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα στη Βασιλίσσης Σοφίας – Προβλήματα στην κυκλοφορία
21 Φεβρουαρίου, 2025
Αστυνομικός της Βουλής: Τι θα γίνει με το νεογέννητο μωρό του ζευγαριού
21 Φεβρουαρίου, 2025
Τύρναβος: Τι λένε κυνηγοί και θηροφύλακες για το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του Βασίλη Καλογήρου
21 Φεβρουαρίου, 2025
Απολογούνται οι συλληφθέντες για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Ηράκλειο
21 Φεβρουαρίου, 2025