Άδωνις-Παπαδημούλης: Μυθικός διάλογος στο twitter, πήρε ασυνήθιστη τροπή (pics)

Ασυνήθιστη τροπή πήρε η «κόντρα» στο twitter ανάμεσα στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνι Γεωργιάδη και τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Παπαδημούλης ρώτησε τον υπουργό «από επενδύσεις, έχουμε τίποτε ροές; Για την ανάπτυξη 1% το Δ τρίμηνο του 2019, έχουμε τίποτε; Για τις άφαντες μπουλντόζες στο Ελληνικό; Είστε Υπουργός Ανάπτυξης και υποσχεθήκατε 4% ετησίως».

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων απάντησε στον κ. Παπαδημούλη «γιατί αν σας απαντήσω θα κάνετε διάλογο; Αφού πάντα κρύβεστε κύριε Αντιπρόεδρε…αν θέλετε όμως διάλογο εδώ είμαι. Προς ενημέρωση σας η ανάπτυξη του 2019 είναι ακριβώς αυτή που είχαμε προβλέψει αλλά προφανώς αυτό δεν σας νοιάζει», με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τον προκαλεί σε τηλεοπτικό διάλογο, καλώντας τον κ. Γεωργιάδη να επιλέξει «κανάλι και εκπομπή μιας και είστε τακτικός επισκέπτης».

Στο συγκεκριμένο σημείο… μπήκε στο παιχνίδι ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος, ο οποίος πρότεινε την εκπομπή του Τάκη Χατζή στον Alpha, προκειμένου να γίνει η τηλεοπτική «μάχη», μεταξύ Α. Γεωργιάδη και Δ. Παπαδημούλη.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ… ψήφισε «ΝΑΙ», όπως και ο Υπουργός Ανάπτυξης και το deal έκλεισε!