ΑΕΚ – Ατρόμητος κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

ΑΕΚ – Ατρόμητος κανάλι ώρα: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, σε ένα σπουδαίο ματς. Η τηλεοπτική μετάδοση.

ΑΕΚ – Ατρόμητος κανάλι ώρα: Έτοιμη για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο η ΑΕΚ.

Ο Νίκος Κωστένογλου είδε τους Βασίλη Μπάρκα, Μιχάλη Μπακάκη και Βίκτωρα Κλωναρίδη να ακολουθούν ατομικό και έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Όγκνιεν Βράνιες ο οποίος έχει τιμωρηθεί για τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία έχει υποπέσει. Εκτός είναι κια ο Νίκλας Χουλτ που δεν είναι ακόμη έτοιμος, μετά τον τραυματισμό που είχε.

Αντιθέτως, στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Πέτρος Μάνταλος που δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Κωστένογλου: «Να μην μοιρολατρούμε, δεν έχει τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα»

ΑΕΚ – Ατρόμητος κανάλι ώρα: Αναλυτικά όσα είπε ο Κωστένογλου

Για το πώς κύλησε η εβδομάδα για την ΑΕΚ η οποία προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Το ντέρμπι ήταν ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θα έλεγα ότι είχαμε μια καλή τακτική συμπεριφορά. Δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο θα έλεγα ήταν δώρο προς τον αντίπαλο.

Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο να δημιουργήσουμε φάσεις, δεν το καταφέραμε. Αποδεχόμαστε την ήττα, είναι μια πραγματικότητα. Διδασκόμαστε από αυτήν και κοιτάζουμε το μέλλον».

Για το τι πιστεύει ότι πήγε λάθος από την ομάδα του μετά την ανάλυση που έκαναν στο παιχνίδι: «Θα έλεγα ότι εμείς είχαμε σχεδιάσει σωστά το παιχνίδι. Γι’ αυτό όπως σας είπα παρουσιαστήκαμε με ένα άκρως επιθετικό σχηματισμό και ιδιαίτερα χαρακτηριστικών παικτών σε αυτό τον σχηματισμό.

Έτσι χαρακτηρίζεται ένας σχηματισμός ως προς την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που έχει και τα χαρακτηριστικά που έχουν αυτοί οι παίκτες. Καθοριστικό σημείο είναι ότι δεν πετύχαμε γκολ. Αν δεν σκοράρεις, σε οποιοδήποτε παιχνίδι, πόσο μάλλον σε ένα ντέρμπι πώς θα φτάσεις στη νίκη, πώς θα ανατρέψεις τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί κατά την εξέλιξη ενός παιχνιδιού»;

Το παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19.30 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1.